تاریخ خبر: کد خبر: 5017

همایش بزرگداشت روز معلم در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد/

مطهری مواضع تکراری خود را در مشهد «قیچی» کرد

پس از آنکه علی مطهری در آذرماه سال گذشته در دانشگاه فردوسی با سخنان ساختارشکنانه و خارج از موضوع جلسه باعث جنجال آفرینی و ملتهب شدن فضای دانشگاه های شهر مشهد شده بود، شورای تبیین مواضع بسیج دانشگاه‌های مشهد در نامه‌ای خطاب به وی تذکر داده بود که از تکرار سخنان بی پایه و جنجال آفرین قبلی خود در این جلسه خودداری نماید.

مطهری مواضع تکراری خود را در مشهد «قیچی» کرد

به گزارش «قاصدنیوز»، مطابق برنامه ریزی‌های انجام شده قبلی، همایش بزرگداشت مقام معلم و شهید مطهری بعداز ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با سخنرانی علی مطهری برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، این نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت جانگداز حضرت زینب (س) اظهار کرد: حضرت زینب (س) الگوی بزرگی برای جامعه زنان برشمرده می‌شوند، چراکه ایشان نه تنها در عرصه خانواده، بلکه در عرصه اجتماعی نیز هم به شکل مستقیم و هم غیرمستقیم یک عنصر تاریخ‌ساز بودند.

 

وی افزود: حضرت زینب (س) در عرصه اجتماعی پیام‌های مهمی به جهان صادر کردند و نشان دادند که یک عنصر زن چگونه می‌تواند در نهضتی مانند کربلا تاریخ‌ساز شود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه ولایت و امامت در جامعه، گفت: امام مقامش از نبی بالاتر بوده، چراکه حرکت دادن جامعه و مردم کار مشکلی است و در حقیقت، امام باید یک انسان کامل و یک انسان مافوق باشد و همه ارزش‌های انسانی را به طور هماهنگ بتواند در خود رشد دهد و این انسان کامل یعنی موجودی که به طور هماهنگ رشد کرده و متعادل باشد، نکته اینجاست که اگر نمی‌توانیم انسان کاملی باشیم، باید تلاش شود برای ایجاد جامعه‌ای متعادل، انسانی متعادل باشیم.

 

مطهری با اشاره به اصل جامعیت در شخصیت شهید مطهری (ره) خاطرنشان کرد: آنچه در شخصیت شهید مطهری مشاهده می‌شود یک نوع جامعیت بوده، به طوری که ما می‌بینیم وی هم نویسنده بوده و هم خطیب و هم استاد اخلاق و هم جامعه‌شناس و هم مبارز، عناصری که شاید کمتر کسی در کنار هم اینها را در شخصیت خود داشته باشد.

 

وی یادآور شد: در زمان‌های مختلف شاهد عناصر منافق و فتنه بوده‌ایم که در زمان حضرت امیرالمؤمنین (ع) خوارج نیز از آن دسته بود، اما امام علی (ع) زمانی برخورد با آنها را آغاز کردند که خوارج دست به سلاح بردند و ناامنی ایجاد کردند، با اینکه آنها مردمانی شب‌زنده‌دار، عابد و زاهد بوده و پیشانی و زانوان آنها از شدت سجود پینه بسته بود، اما امام علی (ع) افراطی‌گری و خشونت خوارج را به بیمار هاری تشبیه کرده و بیان می‌کنند که اگر این فتنه کور نمی‌شد، همه دنیای اسلام را فرا می‌گرفت. 

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضرت علی (ع) همواره بر موضوع عدالت‌خواهی در جامعه بسیار تأکید داشتند، گفت: ایشان ارزش بسیاری برای عدالت قائل بوده و اصولاً جامعه را برای احقاق حق و اجرای عدالت پذیرفتند، به فرموده ایشان، عدل بهتر از جود است و در عدل گشایشی وجود دارد که همه را راضی می‌کند و اگر کسی با عدل راضی نشود، با جود راضی نمی‌شود. 

 

مطهری با بیان اینکه اصلاح داخلی یک جامعه موضوع مهمی برشمرده می‌شود، ادامه داد: در زمان حضرت علی (ع) آنچه را که مشاهده می‌کردیم این بود که همه به دنبال فتوحات بودند، اما حضرت بر موضوع اصلاح داخلی تأکید داشتند، لازم به ذکر است که فتوحات پیامبر (ص) همراه با اصلاح داخلی بود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از جدایی دین از مردم در قرون وسطی در اروپا یاد کرد و ادامه داد: در قرون وسطی به دلیل تحمیل اجباری دین و ترویج منافات دین با آزادی و پیشرفت، شاهدیم که مردم از دین روی برگردانده، در حالی که نه پیشرفت علوم و نه آزادی منافاتی با دین ندارد.

 

مطهری اظهار کرد: آنچه را که ما شاهد بودیم این بوده که زمانی اسلام و ملل اسلامی در حوزه علوم از اروپا بسیار جلو بوده‌اند، اما زمانی رسید که این مسئله برعکس شد و اروپا در حوزه علوم و پیشرفت پیشی گرفت، اگرچه این فاصله امروز کمتر شده اما باز هم باید به این موضوع پرداخت که چرا و چه مواردی سبب این عقب‌ماندگی در اسلام شده است.

 

مطهری تصریح کرد: آن چیزهایی که شهید مطهری (ره) در آستانه پیروزی انقلاب بر آن تأکید داشت، مسئله عدالت بود، به عقیده بنده کسی که شک و اظهار نظر می‌کند مقدمه‌ای برای یقین بوده و باید آزاد باشد، نه اینکه به خیال حفظ انقلاب، از اظهار نظر مخالفان جلوگیری کرد.

 

*   *   *

 

قابل ذکر است پس از آنکه علی مطهری در آذرماه سال گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد با سخنان ساختارشکنانه و خارج از موضوع جلسه(تبیین حماسه حسینی) باعث جنجال آفرینی و ملتهب شدن فضای دانشگاه های شهر مشهد شده بود، شورای تبیین مواضع بسیج دانشگاه‌های مشهد در نامه‌ای خطاب به وی تذکر داده بود که از تکرار سخنان بی پایه و جنجال آفرین قبلی خود در این جلسه خودداری نماید.

 

در بخشی از این نامه آمده بود:


اگر قرار است اینبار نیز در سفری که پیش رو دارید با همان رویکرد همیشگی و همان مواضع قبلی در دانشگاه حضور یابید و از آن دفاع کنید

اگر قرار است به عنوان نماینده آن مردگان سیاسی،آن فتنه گرانی که به دلیل بصیرت سیاسی مردم برای همیشه از صحنه سیاست کنار رفتند به دفاع بپردازیدپ

اگر قرار است بار دیگر با سخنانی تحریک آمیز سعی در دو قطبی کردن فضای جامعه داشته باشید که به این بهانه فرصت مجددی را برای بازیگری  شب پره های کور و عفن آمریکایی فراهم کنید.

اگر قرار است مواضع شما بار دیگر خوراک رسانه ای بیگانگان شود و آنها بار دیگر به لطف افاضات شما به دنبال زنده کردن سران فتنه شوند.

اگر قرار است یکبار دیگر در مقام وکیل مدافع فتنه گران جسارت کرده و عدالت رهبری را زیر سوال ببرید!


ما دانشجویان انقلابی ساکت نخواهیم نشست.

کلمات کلیدی

  • اندیشه 0 0

    ببخشید معنی این تهدید (ما ساکت نخواهیم نشست) یعنی چه؟ . جون معمولاً در صورت برخورد با سخنرانان مراسم این چنینی از سوی افراد اصطلاحا لباس شخصی، آنها نیروهای خودسر نامیده می شوند؟ لطفا بجای منتشر نکردن، مسئول (پاسخگو) باشید/

ارسال نظر

تریبون