تاریخ خبر: کد خبر: 8812

یادداشت «وارده» با موضوع تحلیل لیست جبهه پیروان برای شورای شهر مشهد

نقش پررنگ «سهم‌خواهان» در لیست منتسب به اصول‌گرایان/ شورای پنجم جای پیرمردها نیست!

یادداشت وارده درباره لیست جبهه پیروان خط امام و رهبری را در ادامه می‌خوانید. «قاصدنیوز» آمادگی دارد جوابیه‌ها و دیگر نظرات پیرامون این لیست و لیست‌های دیگر را منتشر کند

نقش پررنگ «سهم‌خواهان» در لیست منتسب به اصول‌گرایان/ شورای پنجم جای پیرمردها نیست!

به گزارش «قاصدنیوز»، یادداشت وارده درباره لیست جبهه پیروان خط امام و رهبری را در ادامه می‌خوانید. «قاصدنیوز» آمادگی دارد جوابیه‌ها و دیگر نظرات پیرامون این لیست و لیست‌های دیگر را منتشر کند. محتوای مدنظر را می‌توانید از طریق آیدی تلگرامی @ghasednoor به دست ما برسانید.

 

متن این یادداشت بدین شرح است:

 

دو روز پیش لیست عجولانه جبهه پیروان خط امام و رهبری برای پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشهد منتشر شد.

 

براین اساس چند نکته راجع به این لیست قابل ذکر است:

1- این لیست کاملاً بر اساس سهم خواهی بسته شده است. ترکیب ناموزون و ناهماهنگ و حضور افراد با مبانی متفاوت و بعضاً متضاد در این لیست، نشان دهنده این است که صرفاً بر اساس سهم خواهی و بدون در نظر گرفتن شاخص‌ها و مؤلفه‌های تعهد و تخصص شکل گرفته است. ترکیبی از حامیان پژمان (مانند: فیاضی، انتظاری، بصیری پور، عطارزاده، شوشتری) و مخالفین و منتقدین پژمان (مانند: جهانبخش، خاکپور، ذاکرالحسینی) مشخص می‌کند که بانیان این لیست ناچار شده‌اند به سهم خواهی روی بیاورند.

 

2- این لیست برخلاف ادعایی که صورت گرفته کاملاً سیاسی بسته شده است و سهم جریان‌های سیاسی در آن کاملاً مشهود است. عدم حضور چهره‌های کارشناس و مؤثر شورای چهارم، افرادی مانند سهیلی و نخعی راد و قدیری حتی در لیست ۳۰ نفره پیروان، نشان از برخورد کاملاً سیاسی دارد. به اذعان همه کارشناسان اعم از موافقان شورای چهارم و مخالفانش، افرادی مانند سهیلی و نخعی‌راد از چهره‌های تأثیر گذار شورای چهارم بوده‌اند که حضورشان در شورای پنجم به نفع شهر خواهد بود و نبودشان خسارت. 5 نفر از شورای چهارم که در این لیست قرار گرفته‌اند از چهره‌های کم کار و پر مشغله شورا بودند که در دوره‌ی چهار ساله حضورشان در شورای چهارم به دلیل عدم وقت گذاری، دستاورد مثبتی ندارند.

 

3- نکته قابل توجه دیگر در این است که تقریباً 5 نفر از افراد این لیست، خود جزء کسانی بوده‌اند که این لیست را تهیه نمودند، فیاضی به عنوان دبیر پیروان، خاکپور به عنوان قائم مقام، انتظاری به عنوان عضو پیروان، مسئولیت بستن لیست را به عهده داشته‌اند. اینکه نام خودشان در صدر لیست پیروان قرار می‌گیرد ایجاد شائبه می‌کند که لیست بندان به فکر حضور خود در لیست بوده‌اند.

 

4- حضور برخی از افراد اصلی این لیست در لیست اصلاح طلبان و اعتدال گرایان و حامیان دولت هم دال بر ترکیب ناموزون و ناهماهنگ است. جهانبخش به عنوان مخالف جدی دولت و اصلاح طلبان و فیاضی و بصیری پور به عنوان اصول گرایان به ظاهر معتدل که به احتمال قوی در لیست حامیان دولت هم قرار خواهند گرفت نشانگر این است که این لیست در صورت پیروزی در انتخابات دچار چالش‌های سیاسی در شورا خواهد شد که ضررش را مردم شهر خواهند دید.

 

5- نقش پررنگ آرین منش، چهره سیاسی ورشکسته در مشهد که عامل اختلاف در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر مشهد بود و باعث وحدت شکنی جبهه پیروان شد، در این ترکیب ناموزون و ناهماهنگ غیر قابل انکار است، لابی‌های پشت پرده‌ی این شخص و تأثیر گذاری وی بر روی لیدرهای جبهه‌ی پیروان مانند فیاضی، خاکپور و انتظاری، این بار هم موجب وحدت شکنی پیروان شد.

 

6- عدم جوان گرایی و عدم اعتماد و باور به جوانان اشکال دیگر این لیست است. سن بالای افراد در این لیست نشان دهنده عدم جوان گرایی است. گویا شورای پنجم جای پیرمردهاست. لیستی که سیاسی بسته شود و از افراد مسن و کهنسال استفاده کند نخواهد توانست مشکلات جوانان این شهر را درک کند. حضور تنها یک فرد جوان (شوشتری) در این لیست نمی‌تواند کارآمدی و تعامل آن را با جوانان شهر رقم بزند.

 

7- حضور تنها یک زن در شورا جزء اشکالات دیگر این لیست است. با توجه به این که نیمی از شهر مشهد را بانوان تشکیل می‌دهند آیا سهم آنها از بین پانزده نفر فقط یکی است؟ در شورا چهارم حضور 2 زن هم کافی نبود و بسیاری از مشکلات بانوان در شهر بدون متولی در شورا باقی ماند.

 

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون