به گزارش قاصدنیوز، حجت الاسلام محمد مسلم وافی، مسؤول مؤسسه جهادی فرهنگی روایتگران نور عصر دیروز 20 آبان در همایش افزایش جمعیت بادیدها و نبایدها در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) توس اظهار داشت: چهار گروه در کشور موافق فرزندآوری هستند که گروه اول جمعیت شناسان هستند که طبق مباحث جامعه شناسی بر افزایش کثرت نسل تأکید دارند.
وی در ادامه با هشدار نسبت به این موضوع و بیان اینکه کثرت نسل در حال حاضر براساس سخنرانیهای یکی از مراجع مشهد تبدیل به دعوای شیعه و سنی شده است، افزود: نباید مردم را از اهل سنت ترساند، چرا که مشکل ما در این مبحث شیعه و سنی نیست.
موضوع جمعیت دعوای شیعه و سنی نیست
وی با بیان اینکه موضوع جمعیت دعوای شیعه و سنی نیست، تصریح کرد: در واقع کشاندن این موضوع به این سمتوسو خسارت های جبران ناپذیری را برای جامعه به بار می آورد و اصل امر به حاشیه می رود.
وی ادامه داد: گروه سوم موافقین گروه پویش جمعیت هستند که می گویند رهبر معظم انقلاب حکم حکومتی دادند و برای این که حرف ایشان روی زمین نماند، همه تلاش خودشان را به کار گرفته اند تا اقدام به فرزندآوری کنند و در نتیجه در دیگران هم موثر شوند.
کارشناس رادیو معارف با اشاره به این که گروه چهارم موافقین کسانی هستند که می گویند خدا قبل از همه چیز است، تصریح کرد: از آنجایی که خداوند برای آب خوردن انسان 17 حکم شرعی دارد، در واقع برای تعداد فرزندان و غذای آنان نیز و حتی در فرزندآوری هم حرف برای گفتن دارد.
وی درادامه با اشاره به نگرانی های اجتماعی و اقتصادی خانواده های ایرانی از فرزندآوری به بیان استدلال های عقلانی در این باره پرداخت و اظهار داشت: این گونه به نظر می رسد که دورنمای مشکلات اقتصادی سبب ترس خانواده ها از فرزندآوری شده است، این درحالی است که بیشتر خانوادهایی که مشکلات اقتصادی ندارند و حتی ثروتمند هم هستند تمایلی به فرزندآوری ندارند و تک فرزند هستند.
تربیت امری پیچیده است
وی درادامه با بیان اینکه تربیت امری پیچیده است، تصریح کرد: بسیاری از پدران و مادران با روش های تربیت دینی آشنا نیستند و در سنینی که فرزندانشان در منزل پدری به سر می برند با روش های نادرست آنها را کنترل کرده و به محض این که آنان در فضای باز جامعه قرار می گیرند، بسیاری از ارزش های خود را به دور می ریزند و به همین دلیل مشکلات فراوانی در خانواده ها ایجاد می شود.
مسؤول مؤسسه جهادی فرهنگی روایتگران نور با تاکید براین که تربیت در حال حاضر با توجه به گستردگی فضاهای ارتباطی از جمله فضای مجازی پیچیده تر از گذشته شده است، اظهار داشت: وقتی که از رییس جمهور آمریکا سؤال می شود که با 250 میلیون دلار علیه ایران چه کرده ای، اوباما پاسخ می دهد نرم افزارهای فراوانی را وارد این کشور کرده و در واقع این موضوع زنگ خطری به حساب می آید، چراکه فضای سایبری خانواده ها را از هم می پاشد.
وی افزود: امروز مادران و پدران مفهوم تربیت را یاد نگرفته اند و دلیل فراری شدن از فرزندآوری را عدم تأمین مالی و تربیتی فرزندان می دانند و این درحالی است که بسیاری از افرادی که از تعدد فرزندان به همین دلیل می هراسیدند در تک فرزندی هم باز همین مشکلات را دارند.
کارشناس رادیو معارف ادامه داد: در واقع بسیاری از کسانی که با فرزندآوری مخالف هستند، علاوه بر دلایل مالی، تحت تأثیر تبلیغات نیز قرار گرفتند و به دلایل تصور به وجود آمدن ضعف های جسمانی و بیماری ها برای زنان پس از زایمان های متعدد با این موضوع مخالف هستند و این درحالی است که خداوند در وجود زنان توانایی فرزندآوری فراوان را نهاده است و اگر غیر این باشد با فطرت زن ناسازگار است.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-2788
ارسال نظر