تاریخ خبر: کد خبر: 4692

وحشت رسانه‌های معارض از فعالیت جبهه فرهنگی انقلاب/

حمله رادیو فردا به شبکه افق و سفیر فیلم

سازماندهی و ایجاد انسجام در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در این چند ساله باعث شده است که برنامه‌ریزی و کارهای رسانه‌ای نیروهای ارزشی و فرهنگی انقلاب اسلامی بازخورد خوبی داشته و سبب ایجاد رعب و وحشت در معارضین شود.

حمله رادیو فردا به شبکه افق و سفیر فیلم

به گزارش قاصدنیوز به نقل از ماهنامه حلقه وصل، سازماندهی نیروهای ارزشی و متخصص در زمینه فیلم و سینما یکی از کارهای ماندگار و ارزشمندی بوده است که در چند سال اخیر صورت گرفته و می‌توان در این خصوص به ایجاد سازمان هنری و رسانه‌ای اوج که منتج به ایجاد شبکه افق شد، اشاره کرد.
 
رادیو فردا وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا در گزارشی به این موضوع پرداخته است که خشم و وحشت این رسانه از عملکرد جبهه انقلابی را می‌توان به وضوح در آن لمس کرد.
 
گزارشگر رادیو فردا در گزارش خود آورد است: «به‌دنبال حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و با هدف آنچه مقابله با «جنگ نرم دشمن» نامیده شده٬ جمهوری اسلامی و به ویژه سپاه پاسداران اقدام به راه‌اندازی مجموعه‌های رسانه‌ای- تبلیغاتی قابل توجهی کرده‌اند».
 
در ادامه این گزارش به اعضای شکل‌دهنده این مجموعه‌ها اشاره شده و آمده است: «اعضای این مجموعه‌ها را جوانان و دانشجویانی تشکیل می‌دهند که یا عضو بسیج هستند و یا از نیروهای «ارزشی» فعال در فضای مجازی به شمار می‌روند».
 
این رسانه معارض درخصوص میزان فعالیت این رسانه‌های انقلابی در مدت کوتاه از شروع به فعالیت می‌گوید: «این مراکز که در سه سال گذشته محصولات صوتی-تصویری بسیاری تولید کرده‌اند٬ ساخت آنچه پیشتر مراکز فرهنگی-تبلیغاتی را سنتی به طور موردی انجام می‌دادند در حجم بالا در دستور کار قرار داده‌اند».
 
 


 
میزان تولید محصولات باعث راه‌اندازی شبکه افق سیما شد
 
گزارشگر رادیو فردا در ادامه ضمن جهت‌دهی به گزارش خود، به سیاه‌نمایی درخصوص این فعالیت‌ها پرداخت و افزود: «فعالیت برخی از این مجموعه‌ها اگرچه در ابتدا با مخالفت و شکایت صدا و سیما مواجه شد٬ اما میزان تولید محصولات همسو با سیاست‌های نظام از سوی آنها به قدری افزایش یافت که بالاخره سپاه پاسداران توانست با جلب نظر موافق [آیت‌الله‌العظمی] علی خامنه‌ای٬ شبکه تلویزیونی «افق» که بیشتر کارکنان آن دست‌اندرکاران سابق یا فعلی این مجموعه‌ها هستند را در صدا و سیما راه‌اندازی کند».
 
در این گزارش آمده است: «شبکه «افق» هشتم اسفندماه سال جاری پس از یک سال فعالیت آزمایشی٬ به صورت رسمی افتتاح شد و در حال حاضر روزانه پنج ساعت برنامه پخش می‌کند».
 
رمضان نژاد مدیر شبکه افق درخصوص این شبکه گفته است: محور اصلی برنامه‌های شبکه افق بر اساس سبک زندگی ایرانی- اسلامی و حرکت به سمت آموزه‌هایی در این حوزه است.
 
مدیر شبکه افق افزود: به هر حال ما در فضای ایرانی – اسلامی تنفس می‌کنیم و باید نگاه‌مان به این موضوع باشد که در حین پخش برنامه‌های مفرح و سرگرم کننده بتوانیم مفاهیم ملی و دینی را منتقل کنیم.
 
رمضان نژاد اظهار داشت: استفاده از تواناییهای نیروهای فرهنگی درون سازمان و بیرون سازمان یکی از موارد مورد نظر شبکه افق است و در آینده سعی داریم با جذب نیروهای خوش فکر و با ایده‌های خوب از توانایی‌هایی که در جامعه وجود دارد استفاده کنیم.
 


مرکز سفیر یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های رسانه‌ای شکل‌گرفته است
 
گزارشگر رادیو فردا در ادامه به یکی دیگر از مجموعه‌های فعال جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی که درخصوص رسانه‌ و تبلیغات فعالیت می‌کند، پرداخته و می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های شکل‌گرفته پس از حوادث ۸۸ موسسه مستندسازی «سفیر» وابسته به مجتمع رسانه‌ای «اطلس» از مجموعه‌های زیر نظر سپاه است که تاکنون دست‌کم ۷۰ مستند بلند و کوتاه صوتی و تصویری ساخته است».
 
گفتنی است مرکز مستند سفیر، از سال 1389 به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، راه‌اندازی شد. این مرکز با تعریف پروژه های تولیدی در قالب فیلم مستند، کار خود را آغاز کرد که با گذشت چند سال از فعالیت آن و با پیشرفت های سازمانی صورت گرفته در حوزه آموزش، تولید، توزیع و بازاریابی، نمایش های عمومی و شبکه سازی، زمینه توسعه آن به «موسسه سفیرفیلم» با قالبهای تصویری متنوع تر ایجاد شد.
 
سفیرفیلم یک موسسه خصوصی غیرانتفاعی است که بخش عمده ای از هزینه های خود را از طریق فروش محصولات، اکران های عمومی، واگذاری حق پخش تلویزیونی و … تامین می نماید.
 
تولید 11 مستند بلند و بیش از 50 مستند کوتاه تصویری و صوتی، با اکران در بیش از 100 دانشگاه کشور، نمایش بخش قابل توجهی از تولیدات موسسه در رسانه ملی، دریافت جوایز متعدد از جشنواره های داخلی فیلم، برگزاری دوره های آموزش مستندسازی و دستیابی به خلاقانه‌ترین مدل‌های مدیریت فرهنگی بخشی از دستاوردهای موسسه در سالهای گذشته است.
 
رادیو فردا درخصوص تولیدات سفیرفیلم می‌گوید: «شناخته‌شده‌ترین محصولات این مرکز٬ تولید و پخش سه فیلم «مصاف»٬ «کدام انحراف» و «نبرد خاموش» به ترتیب علیه اکبر هاشمی رفسنجانی٬ محمود احمدی‌نژاد و درباره تاثیر تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران بوده است».
 
در ادامه گزارش این رسانه معارض آمده است: «مستند «مصاف» به بهانه بررسی «زمینه‌های شکل‌گیری فتنه‌های سال‌های ۷۸ و ۸۸» انتقادها و حملات صریحی متوجه عملکرد اکبر هاشمی و محمد خاتمی کرده است و در مستند «کدام انحراف» به اختلافات محمود احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم مشایی با [آیت‌الله‌العظمی] علی خامنه‌ای در حوزه سیاست داخلی و خارجی پرداخته شده است».
 
گزارشگر رادیو فردا افزود: «توزیع و پخش مستند جنجالی «من روحانی هستم» درباره پنج دهه فعالیت سیاسی حسن روحانی -از جمله نقش وی در ماجرای مک‌فارلین، مخالفت‌های نمایندگان دوره دوم مجلس با انتخاب میرحسین موسوی به عنوان نخست‌وزیر و حمله به کوی دانشگاه تهران در ۱۸ تیر ۷۸- که از سوی موسسه چندرسانه‌ای «شفق‌مدیا» ساخته شد را نیز «سفیرفیلم» بر عهده داشت. مستند «من روحانی هستم» جنجال زیادی در فضای سیاسی ایران به پا کرد و محمدباقر نوبخت٬ سخنگوی دولت و علی جنتی٬ وزیر ارشاد خواستار برخورد قوه قضاییه با عوامل تولید و پخش آن شدند».
 
تمرکز فعالیت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بر روی قشر جوان جامعه، برای معارضین قابل توجه است و در این گزارش هم به آن اینگونه اشاره می‌شود: «این موسسه اگرچه بدلیل تولید قابل توجه مستندهای کوتاه و بلند در طول سه‌ سال٬ در اردیبهشت ۱۳۹۲ به «سفیرفیلم» تغییر نام یافت٬ اما تلاش کرد تمرکز بر روی دانشگاه‌ها را که از ابتدا توجه ویژه‌ای به آن داشت٬ حفظ کند».
 
مستندهای سفیر فیلم بیشتر در دانشگاه‌ها اکران می‌شود
 
گزارشگر این رسانه معارض در ادامه گفت: ««سفیرفیلم» که بیشتر مستندهای خود را در دانشگاه‌ها به نمایش درآورده٬ آن‌طور که بنیان‌گذارانش گفته‌اند پیش از راه‌اندازی٬ نزدیک به یک سال به مطالعه شرایط سیاسی٬ اقتصادی٬ فرهنگی کشور پرداخته بود تا بتواند بر اساس اولویت‌های نظام در این حوزه‌ها محصولات خود را تولید و عرضه کند».
 
رادیو فردا در ادامه به سخنان محمدرضا تاجدین، مسئول میز اقتصادی این موسسه در سال ۹۲ اشاره کرده و آورده است: « تاجدین در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو از راه‌اندازی سه میز تخصصی «اقتصاد»، «جهان اسلام» و «سبک زندگی» به منظور رصد تحولات این حوزه‌ها در ایران خبر داده بودو ماهیت اصلی سفیرفیلم را نیز در اختیار گرفتن ابزار رسانه در خدمت مسائل نظام معرفی کرده است».
 
در انتهای این گزارش به فیلم«چشم در برابر چشم»  جدیدترین اثر این موسسه اشاره شده است و آمده است: «کارگردان این فیلم٬ محمدعلی صدری‌نیا و موضوع آن اسیدپاشی و بررسی ابعاد حقوق بشری حکم قصاص چشم در برابر چشم و آنچه «رفتار دوگانه» رسانه‌های غربی درباره این پدیده در سال‌های اخیر نامیده شده٬ این مستند نخستین بار بهمن ۹۳ در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران پخش شد و وب‌سایت «سفیرفیلم» اعلام کرده تاکنون بیش از ۷۸ دانشگاه برای اکران آن درخواست داده‌اند».
 
رادیو فردا در ادامه افزود: «محمدحسین رضوی تهیه کننده مستند «چشم در برابر چشم» گفته این فیلم در سکوت کامل خبری و برای جلوگیری از تاثیر احتمالی «هیاهوی» رسانه‌های داخلی و خارجی بر روند ساخت آن ساخته شده و سفیرفیلم حمایت از این مستند را به خاطر تاثیرگذاری آن در دستور کار قرار داده است».
 
گزارشگر رادیو فردا که مطلب خود را با هراس از فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی جبهه فرهنگی انقلاب آغاز کرده بود، با این جمله گزارش خود را پایان می‌رساند: «به نظر می‌رسد سفیرفیلم با حمایت از ساخت این مستند علاوه بر پشتیبانی از اولویت‌های فرهنگی٬ سیاسی جمهوری اسلامی به توجیه اقدامات مغایر با حقوق بشر آن نیز روی آورده است».
 

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون