تاریخ خبر: کد خبر: 8396

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان:

قرار است ایران با انقلاب جنسی دچار فروپاشی شود

خزعلی اضافه کرد: در شرایطی که 11میلیون مجرد در سن ازدواج و 5میلیون نفر افراد طلاق گرفته در کشور داریم، به جای برخورد با زنان خیابانی و مجازات آنها، پروژه هم‌باشی و ازدواج به اصطلاح «سفید» در حال ترویج است، زیرا قرار است ایران با انقلاب جنسی دچار فروپاشی شود.

قرار است ایران با انقلاب جنسی دچار فروپاشی شود

به گزارش«قاصدنیوز»، دکتر کبری خزعلی در نشست کمیته سلامت شورای فرهنگی اجتماعی زنان که با موضوع سلامت معنوی برگزار شد با اشاره به پیگیری پروژه نفوذ از سوی دشمنان افزود: یک پروژه چندین ساله برای انحلال اخلاق و خانواده در ایران از سوی دشمنان در حال پیگیری است تا با فروپاشی خانواده و پررنگ کردن مسائل جنسی نظام اجتماعی را در کشور دچار اختلال کند.

 

وی موضوع تنظیم خانواده را یکی از پروژه‌های نفوذ در ایران دانست و تاکید کرد: وقتی برنامه‌های دشمنان برملا می‌شود به سرعت نام آن را تغییر می‌دهند، همان طور که پروژه کنترل جمعیت به تنظیم خانواده، سلامت خانواده و فاصله‌گذاری بین بارداری تغییر نام پیدا کرده است.

 

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان با بیان اینکه وزارت بهداشت مسئولیت کلینیک‌های سلامت جنسی را برعهده گرفته است، ادامه داد: قرار است در کنار هر خانه بهداشت یک مرکز ارائه خدمات به زنان خیابانی راه‌اندازی کنند و یکی از شرایطی که زنان خیابانی برای ارائه خدمات نامشروع خود ارائه می‌دهند، داشتن پرونده سلامت است.

 

خزعلی اضافه کرد: در شرایطی که 11میلیون مجرد در سن ازدواج و 5میلیون نفر افراد طلاق گرفته در کشور داریم، به جای برخورد با زنان خیابانی و مجازات آنها، پروژه هم‌باشی و ازدواج به اصطلاح «سفید» در حال ترویج است، زیرا قرار است ایران با انقلاب جنسی دچار فروپاشی شود. آنها فساد ضربدری بین افراد متاهل را ترویج می کنند و وزارت بهداشت پایگاه این نفوذ دشمن شده است، به طوری که مدیریت میانی در وزارت بهداشت در حال جهت دادن به این پروژه است.

 

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان خاطرنشان کرد: طرحی در وزارت بهداشت در حال انجام است تا بر اساس آن دروس معارف از واحدهای دانشگاهی حذف شود و تحت عنوان آسیب‌شناسی یک پرسشنامه را تهیه کرده‌اند تا دانشجویان با پر کردن آن بگویند که درس معارف کارآیی ندارد و حذف شود. بر اساس این طرح می‌خواهند واحدهای معارف را به سلامت معنوی اختصاص دهند و به دنبال تغییر نام در محتوا و استادان آن هستند.

 

وی با انتقاد از فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص پیگیری موضوع سلامت معنوی بدون استفاده از کارشناسان مذهبی مجرب، گفت: موضوع سلامت معنوی چیزی نیست که با گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت قابل تفویض به پزشکان باشد. سلامت معنوی آن گونه که در جامعه ما مطرح شده است یک انحراف در دین است، زیرا آموزه‌های آن که با تکیه بر روانشناسان بالینی تهیه شده است، منبعث از آموزه‌های غربی است و آیا پزشکان می‌پذیرند که یک کارشناس مذهبی با گذراندن دوره‌های چندماهه وارد اتاق عمل شود؟

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی

  • زریر عباسی 0 0

    با توجه به گسترش سرسام آور فساد و فحشا و خیانت زناشویی و طلاق و اعتیاد به مواد مخدر و الکل و سرگشتگی هویتی و بیماری های روحی و روانی و تجاوز جنسی و فروپاشی اخلاقی جامعه بهتر است که یک وزارتخانه کوچک و چابک با نام
    وزارت سلامت رفتاری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی
    تاسیس شود.

ارسال نظر

تریبون