به گزارش قاصدنیوز، عبدالله ارجاعی ظهر امروز در نشست خبری «کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت عرضه قلیان» در سالن اجتماعات شهرک سلامت اظهار کرد: بر اساس چهار شاخص میزان تاثیر متغییر بر بهداشت، اقتصاد، فرهنگ و عزت ملی مصرف دخانیات همچون سیگار و قلیان در جامعه تهدیدی برای سلامت شهروندان به ویژه جوانان است.
وی با بیان اینکه همدلی و اتفاق نظر مجموعه مدیریت شهری در اجرای قانون و ابلاغ مصوبه هیئت وزیران به ویژه وزیر صنعت و معدن سبب تشکیل این کارگروه شده است، تصریح کرد: بر اساس قانون 13 نظام صنفی با هر گونه تبلیغ و گسترش مصرف دخانیات مبارزه و برخورد میکنیم لذا طرحی در این زمینه توسط نمایندگان دستگاههای مختلف در دستور کارگروه قرار گرفته و پیگیری میشود.
معاون سیاسی امنیتی فرماندار مشهد با بیان اینکه برخورد شدید با واحدهای صنفی عرضه قلیان در دستور کار کارگروه قرار گرفته است، گفت: آخرین مهلت واحدهای صنفی عرضه قلیان در مشهد تا 15 خرداد 94 است و متصدیان این بخشها همچون چایخانههای سنتی، هتلها و هتل آپارتمانها، پارکها و فضای سبز و ... یا باید مجوز بگیرند یا تغییر شغل دهند.
ارجاعی اضافه کرد: مهمانپذیرها، هتلها و هتل آپارتمانها تا اول خرداد 94 باید به جمع شدن اماکن قلیان و ... در فضای تفریحی خود اقدام کنند و در صورت عدم توجه به این دستور مجموعه هتل، مهمانپذیر و هتل آپارتمان با برخورد شدید روبهرو میشوند.
وی همچنین از فعالیت 70 واحد صنفی فروش تنباکو، زغال و قلیان در سطح شهر مشهد خبر داد و افزود: در صورت عمل نکردن این واحدها بر اساس چارچوب قانون، برخورد قانونی اعمال میشود.
*فعالیت 80 چایخانه فاقد مجوز در مشهد
در ادامه رئیس اتاق اصناف مشهد، توجه به فرهنگسازی و آموزش را در کاهش مصرف دخانیات و قلیان مهم دانست و گفت: با توجه به فعالیت واحدهای فروش ادوات دخانیات در مشهد که عمدتا بدون پروانه کسب هستند، ابلاغ مصوبه وزیر صنعت و معدن به استانها و در پی آن تشکیل کارگروه سلامت به صورت جدی، سبب کاهش این واحدها در دو سال اخیر شده است.
محمود بنانژاد افزود: ما در مشهد 205 چایخانه سنتی داریم که از این میان 80 واحد بدون مجوز است و علاوه بر این 56 سفره خانه نیز فعال هستند.
منبع: خبرگزاری فارس
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-5105
ارسال نظر