به گزراش قاصدنیوز، جبار کوچکی نژاد در تشریح عملکرد دولت در خصوص رعایت اعتدال در کشور در گفتگو با سراج24 گفت: در عرصه اعتدال به نوعی دولت چپ کرده است و نتوانسته در سیستم مدیرتی کشور از نیروهای توانمند،شایسته و معتدل بهره ببرد.
وی به انتخاب چند تن از وزراء از میان اصولگرایان اشاره کردو افزود: ممکن است بگویند در انتخاب وزراء این اعتدال حفظ شده اما عملا ً در پایین دست و بویژه در انتخاب استانداران، فرمانداران و مدیران کل استانها خبری از اعتدال نیست و این حرف در حد یک شعار باقی مانده است که بعضا ً برای دولت این نگاه جناحی مشکلاتی را هم ایجاد کرده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از عدم برنامه ریزی دولت در عرصه اقتصادی سخن به میان آورد و گفت: اینکه سخنگوی دولت و یا به عبارتی رئیس بخش اقتصادی دولت بگوید وقتی موقع پرداخت یارانه ها و یا حقوق کارمندان می شود تا پشت دربهای سیسییو پیش میروم،نشانه ضعف اقتصادی دولت است.
وی ادامه داد: وقتی رئیس سازمان برنامه و بودجه از تریبون عمومی این مسئله را مطرح می کند نشاندهنده این است که دولت نتوانسته اقتصاد را تدبیر کند.و به نوعی از بحران صحبت می کنند و کشور را در این وضع نشان می دهند.
کوچکی نژاد با بیان اینکه لازم است دولت همانطور که وعده داده گزارش شفاف در عرصه اقتصادی به مردم ارائه دهد افزود: درست است دولتمردان هر از گاهی عنوان می کنند تورم را کنترل کرده اند و رقم 15 درصد را هم بیان می کنند علی رغم اینکه گزارش کارشناسان نشاندهنده تورم بالای 20 درصد است، این گزارش دهی نیست.
نماینده مردم رشت در مجلس در تبیین راهکارهای دولت برای مهار تورم گفت: تعطیلی وامهای بانکی، عدم بهره برداری از کارخانه ها با ظرفیت کامل، تعطیلی تولید و عدم تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی و جامعه جهت مهار تورم، راه علاج اقتصاد نیست.
وی در تشریح رفع مشکلات اقتصادی جامعه عنوان کرد: راه علاج ما در شرایط تورمی بها دادن به تولید است. به نظرم راهی که دولت در پیش گرفته مانند فشار بر فنری است که روزی دوباره آزاد خواهد شد و از نو باید برای کار چاره اندیشید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به گره زدن تمام شئونات کشور به مذاکرات هسته ایی اشاره کرد و بیان کرد: علی رغم هشدارهای مقام معظم رهبری گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات هسته ایی و نتیجه ایی که در لوزان بدست خواهد آمد و اعلام علنی این مطلب از سوی مسئولین برای اقتصاد ایران خطرآفرین است.
کوچکی نژاد ادامه داد: نجات دهنده اقتصاد ایران در اعتماد به توانمندی های داخلی و تحقق راهکارهای نیل به اقتصاد مقاومتی است . دولت اگر منافع خودش را هم نظر بگیرد باید شجاعانه مسیر اقتصادی را که در پیش گرفته عوض کند.
این نماینده مجلس با انتقاد از دولت در زمینه افزایش قیمت بنزین گفت: معتقدم دولت خودش را برای مداوا و حتی جراحی اقتصاد بیمار ایران به زحمت نمی اندازد. البته در دولت گذشته هم راهکار مناسبی برای مداوای اقتصاد کشور وجود نداشت. دولت آقای احمدی نژاد هرگاه نقدینگی کم می آورد به برداشت از صندوق ذخیره ارزی روی می آورد، در دولت آقای روحانی و البته به اسم قانون مداری ، دست در جیب مردم می شود و نیازهای دولت از جیب مردم تامین می شود.
وی ادامه داد: وقتی بنزین در دولت یازدهم در دو مرحله گران می شود و به 1000 تومان می رسد این یعنی دولت از جیب مردم نیازهایش را پرداخت می کند. معتقدم چه در دولت گذشته و چه در دولت فعلی این مردم هستند که فشارها را تحمل می کنند. در حالی که قانون به دولت راهکار نشان داده است که با حذف یارانه پردرآمدها و دهک های بالای جامعه و یا نصف کردن یارانه اقشار متوسط جامعه بخشی از نیازهای خود را مر تفع کند.
کوچکی نژاد در توضیح این مطلب که چرا دولت از این راهکار قانونی بهره نمی برد گفت: از آنجائی که این کار زحمت دارد و نیاز به شناسائی پردرآمدها و کم در آمدها ست ، دولت این کار را انجام نمی دهد و از یک روش دم دستی مرسوم یعنی برداشت از جیب مردم انجام می دهد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که دولت یازدهم با شعار پیاده کردن اعتدال در همه شئون کشور وارد عرصه انتخابات شد گفت: مردم به شعارهای انتخاباتی آقای روحانی اعتماد کردند و رای خود را به ایشان دادند، ضمن آنکه رئیس جمهور به مردم قول داد که در بازه زمانی مشخص در حوزه های مختلف به مردم گزارش بدهد اما آنچه که طی مدت سپری شده از عمر دولت یازدهم می گذرد چیز دیگری را ثابت می کند.
منبع: سراج 24
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-5344
ارسال نظر