پروژه آزادیهای یواشکی زنان اخیرا در بستر فضای مجازی برای سرایت در فضای حقیقی با هدف قبح شکنی و حیازدایی از جامعه از سوی سرویس اطلاعات خارجی انگلستان MI۶ طراحی و کار میدانی آن بر عهده یکی از عوامل این سرویس با نام معصومه قمی (مسیح علی نژاد) همکار سابق رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب سپرده شده است.
طراحان خارجی این پروژه امنیتی ضد فرهنگی پس از عدم سرایت و فراگیری این سناریوی ناکام از فضای مجازی به فضای حقیقی، رسانه های تحت امر خود همچون شبکه بهایی "من و تو" و شبکه فارسی رژیم سلطنتی انگلیس "بی بی سی" و ... را برای تبلیغ این کمپین بسیج کردند که البته در این کار نیز ناکام ماندند.
در همین زمینه با رصدهای که صورت گرفته، مشخص شده عمده تصاویری که به اسم زنان در داخل کشور بر روی صفحه این کمپین ضد فرهنگی قرار گرفته آرشیوی و در مواردی اصلا این تصاویر از خارج از کشور توسط عناصر ضد انقلاب و مرتبط با منافقین ارسال شده است و تنها تعداد اندکی از کاربران در داخل کشور به صورت مخفیانه مبادرت به انجام تصاویری ضد ارزشی از خود در این صفحه فیس بوک کرده اند عمدتا از عوامل جریان فتنه و فرقه ضاله بهائیت هستند.
حرکت صورت گرفته از طرف سرویسهای جاسوسی و اطلاعاتی غرب درحالیستکه در کشورهای غربی دوگانگی روشنی درباب این مساله ملاحظه میکنیم نخبگان غربی از حقوق همجنسبازان و ازدواج آنها با یکدیگر و از منتقدان اسلام و مسلمانان به بهانه آزادی بیان دفاع میکنند، اما در برابر ممنوعیت حجاب سکوت اختیار مینمایند. این دوگانگی زمانی به اوج خود میرسد که شاهد سکوت خجالتآور این نخبگان در برابر اقدام پارلمان فرانسه در تصویب قانون ممنوعیت حجاب هستیم. آن هم به این بهانه که حجاب ماهیت و ساختار سکولار کشور فرانسه را تهدید میکند، در حالی که همه میدانند. سکولاریسم در طول حیات خویش هیچگاه چنین تصمیماتی اتخاذ نکرده و بارها از حقوق تمام افراد جامعه و بویژه اقلیتها و ادای مناسک و آداب و رسوم و حفظ هویت آنها در چارچوب اصل تساهل و تسامح مذهبی و کثرتگرایی حمایت کرده است. به همین دلیل پیشنهاد میشود به 3 شعار مشهور کشور فرانسه یعنی «آزادی و مساوات و برادری» عبارت «فقط برای غیرمسلمانان» افزوده شود.
اما از بعد امنیتی، مساله ممنوعیت حجاب و داشتن پوشش اسلامی برای وجدان غربی، یک رسوایی اخلاقی و نقطه تاریک بهشمار میآید، چون آنها تصور میکنند هرکس حجاب و پوشش اسلامی و چهبسا محاسن دارد، به مثابه یک بمب ساعتی است که باید آن را خنثی کرد. جالب این که آنها هیچ تمایزی میان افراد تندرو و میانهرو قائل نمیشوند، در حالی که این تقسیمبندی در تمام جوامع و ادیان وجود دارد
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-66
ارسال نظر