یادداشت، سیدحسین دلبری/
سبزوار دیار سربداران، شهر چهره های ماندگار، زادگاه مبدع (سبک روضه اباعبدالله)ملاحسین واعظ کاشفی، فیلسوف بزرگ حاج ملاهادی سبزواری، مورخ نامدار بیهقی، عالم فقید عبدالاعلی سبزواری، معلم شهید دکتر علی شریعتی و چندین ستاره ی نامدار دیگر که به قول امروزی ها برند معرفی این شهر با قدمت شش هزار ساله هستند. چندی پیش ما را به این نامها میشناختند. وقتی از اصالتمان سوال میشد باد فخر به گلو پیچانده؛ از سبزواری بودن خود میگفتیم و در پاسخ تحسین و تمجید و تقدیر میشنیدیم که سبزواری چنین است و سبزواریان چنان بودند. وقتی خود را به خواب زدیم و سر به بالشت خوش خیالی گذاشتیم لالایی پدرمان یادمان رفت که می سرودند:
دیگران کاشتند و ما خوردیم ما بکاریم دیگران بخورند
هر سال در حسرت یک بزرگداشت برای دکتر علی شریعتی نشستیم و سالگرد این اندیشمند فرزانه در حسینیه ی زادگاه غریبانه تر از مجلس ختم اموات برگزار شد. پس چه چیزی صادر کردیم؟؟؟ ما را چگونه بشناسند؟؟ آیا سزای این خطه ی هنرپرور و مروج فرهنگ این است که در عصر رسانه ها و فضای مجازی سبزوار را به مطربی بشناسند؟؟
هنوز هم دیر نشده میتوان از ظرفیتهای و پتانسیلهای موجود به نحو مطلوب بهره برداری کرد. این مهم همت مسئولان و همراهی دلسوزان فرهنگی را میطلبد. فضای سرسبز و بنای تاریخی مقبره حاج ملاهادی برای رونق یافتن یک نمایشگاه جانبی، فروشگاه سوغاتی و صنایع دستی، اتلیه عکس سنتی و.. این قبیل فعالیتها را برای افزایش جذابیت میطلبد. حصارها را از گرد مقبره ی ملاحسین برداریم و با هنر نورپردازی عصر نوین بر زیبایی هندسی مقبره بیافزاییم. نگاه انتقادی و متحجرانه را از دکتر علی شریعتی برداشته و در ترویج اثاری از او که همسو و همفکر با عقاید و ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی است کوشش کنیم و در قبال سایر مفاخر نیز با تفکر این چنینی سبزوار را معرفی کنیم. یادتان که نرفته نکوداشت شاعر معاصر و انقلابی چه شور و حالی در مردم ایجاد کرد و چه انعکاس رسانه ای برای شهرمان در بر داشت؟؟ ما که میتوانیم چرا ساکت بنشینیم تا کار بجایی برسد با انگشت تمسخر برایمان لایک بکوبند!! به فکر میراثی برای فرزندانمان باشیم تا بر صفحه اول شناسنامه با افتخار بنویسند محل تولد: سبزوار
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-764
ارسال نظر