به گزارش «قاصدنیوز»، دکتر حسین کچویان؛ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، در ویژه برنامه بزم اندیشه که با حضور جمع کثیری از فرهنگیان، نخبگان و فعالان فرهنگی، در موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد با اشاره به اینکه سند 2030، اول در قالب یک بیانیه بود ولی مسئولان آن را به یک سند تبدیل کردند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در ابتدای شکل گیری با یک منطق صحیح در برابر نهادهای بین المللی ایستادگی کرد و آن منطق صحیح این بود که اغلب قوانین آنها با روح اسلام ناسازگار بود و در آن مستکبران جهانی بر عموم مردم تسلط داشتند.
مشکلات جزیی و کلان سند 2030
وی افزود: سند 2030 دارای مشکلات جزئی و کلان زیادی است و خیلی از قوانین آن با اصول و حد و مرزهای زندگی فردی و اجتماعی اسلامی متغایر است.
به گفته دکتر کچویان کشور ایران در طول تاریخ به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایرانی، با تهاجم های فرهنگی متعدد غربی مواجهه شده است و در برخی مواقع این تهاجمها برای کشور ما مشکل ایجاد کرده لذا با اجرای سند 2030 این مشکلات مضاعف خواهد شد.
مزیتهای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش
وی با طرح این سوال که چه ضرورتی دارد تا ما این سند را اجرایی کنیم؟، به مزیتهای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره و عنوان کرد: سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط نخبگان کشورمان تهیه و تنظیم شده است و هنوز مسئولان در بحث نهادینه کردن آن فعالیت چشمگیری و مهمی نکردهاند، حال چگونه به سند 2030 اعتماد و آن را امضاء کردهاند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور تصریح کرد: اگر کسی نسبت به مسائل و سندهای نهادهای بین المللی آگاهی نداشته باشد، یقینا سند 2030 را راهکار مناسبی برای پیشرفت جامعه و کشور می پندارد، در حالی که در باطنِ این سند، بویی از کرامت انسانی و جامعه، به آن شیوه ای که اسلام معرفی کرده وجود ندارد.
ناسازگاری 2030 با قوانین اسلام
وی با بیان اینکه سند2030، صد در صد شر نیست ولی بدیهای آن خیلی بیشتر از خوبیهای آن است، اذعان کرد: کلیت این سند با روح اسلام و انقلاب اسلامی ناسازگار است.
دکتر کچویان در ادامه از قانونی نبودن روند امضاء این سند سخن به میان آورد و با اشاره به اینکه اجرای سند 2030 خیانت به کشور است، ابراز کرد: این سند به صورت شفاف و جدی مجاری قانونی را طی نکرده است.
وی افزود: بحث سند 2030 از ابتدای آذرماه جدی شد و در ایام انتخابات به اوج خود رسید و یقینا در روزهای آتی رسانههای غربی از آن حمایت خواهند کرد، حساسیت این قضیه باعث شد تا رهبری در دیدار فرهنگیان این موضوع را مطرح و آن را مور نقد و بررسی قرار دهند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با اشاره به اینکه سند 2030 از ابتدا تا انتها بر مسئله زنان و کودکان تمرکز کرده است، گفت: هدف اصلی سند 2030 رفع محرومیت و دفع ظلم از زنان و کودکان جهان نیست، بلکه آنها می خواهند سبک زندگی غربی، آزادی های جنسی و مسائل مختلف را در سطح جهان عادی جلوه دهند و برای نهادینه کردن این هدف، نیروی انسانی تربیت کنند.
وی با اشاره به اینکه سند 2030 مبتنی به آموزش مسائل مادیگرایی و عدم باور به آخرت است، اظهار کرد: اجرای سند 2030 با تحفظ امکان پذیر نیست، زیرا تحفظ با روح این سند در تضاد است و نهادهای بین المللی، قوانین مخالف با روح سند 2030 را قبول ندارند.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-8867
ارسال نظر