به گزارش «قاصدنیوز»، نورعلی شوشتری در سال 1337 در روستای ینگجه از توابع بخش سرولایت نیشابور به دنیا آمد. در جریان حرکتهای ضد رژیم شاهنشاهی فعال بود و با مقام معظم رهبری نیز ارتباط داشت و در جلسات ایشان شرکت میکرد.
پس از انقلاب به عضویت سپاه درآمد و مسئول عملیات سپاه نیشابور شد. بعدازاینکه درگیریها در کردستان به اوج خود رسیده بود، به آنجا رفت. کارش را با تک تیراندازی در کردستان شروع کرد در جنوب، فرمانده دسته و گروه شد و در عملیات طریقالقدس به فرماندهی گردان رسید.با آغاز جنگ تحمیلی، در عملیاتهای مختلف حضور فعال داشت و توان فرماندهیاش بهویژه پس از فتح خرمشهر بیشتر نمایان گشت. او مسئولیتهای مختلف ازجمله فرماندهی لشگر و قرارگاه نجف را بهخوبی ایفا نمود و همرزم شهیدانی چون باکری و برونسی بود و در این راه هفت بار مجروح گردید.
در اواخر جنگ و با وقوع عملیات مرصاد علیه منافقین مسئولیت مهمی از این عملیات را برعهده گرفت و به نقل از شهید صیادشیرازی، فرماندهی موثری از خودشان داد تا جایی که پس از ابلاغ گزارش پیشرفت عملیات به امام خمینی (ره) ایشان خطاب به شوشتری فرمود:«در این دنیا که نمیتوانم کاری بکنم؛ اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد».
فرماندهی لشکر 5نصر خراسان، فرماندهی قرارگاه ثامنالائمه علیه السلام در شمال شرق، فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام در مناطق غرب و شمال غربی کشور و جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه ازجمله مسئولیتهای این سردار پس از دوران دفاع مقدس بود.
او با حفظ سمت جانشینی نیروی زمینی سپاه، فرماندهی قرارگاه عملیاتی قدس سپاه در جنوب شرق کشور را بر عهده گرفت که همانند پدری مهربان رسیدگی به وضعیت اشتغال مردم منطقه، رفع محرومیت از مردم، اتحاد قبایل و واگذاری برقراری امنیت به نیروهای بومی، برقراری امنیت پایدار و فراگیر ازجمله برنامههای خود قرار داد. شهید شوشتری به کار فرهنگی و سازندگی اعتقاد داشت و برای این منطقه تنها راهحل نظامی را قائل نبود. حضور وی در کارهای فرهنگی باعث نزدیکی و همدلی عشایر و مردم بلوچستان با او شده بود.
سرانجام در صبح یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۸ در همایش وحدت اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان که با شرکت عشایر بلوچ در منطقه پیشین شهرستان سرباز جریان داشت در انفجاری انتحاری به همراه برخی از فرماندهان سپاه ازجمله سردار محمدزاده و 13 نفر از دیگر یارانش به شهادت رسید. پیکر این سردار شهید، پس از تشییع باشکوه در زاهدان، تهران، نیشابور و مشهد در بهشت رضا علیهالسلام، در جوار مزار میرزا جوادآقا تهرانی و در کنار همرزمش شهید سردار محمدزاده به خاک سپرده شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، در پیامی به مناسبت این حادثه تروریستی گفت: "به شهادت رساندن مؤمنان فداکاری همچون سردار شجاع و با اخلاص شهید نورعلی شوشتری و دیگر فرماندهان آن بخش از کشور و دهها نفر از برادران شیعه و سنی و فارس و بلوچ، جنایتی در حق ملت ایران و بخصوص منطقهی بلوچستان است که این انسانهای شریف، همت خود را بر امنیت و آبادی آن نهاده و مخلصانه برای آن تلاش میکردند."
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-9064
ارسال نظر