به گزارش قاصدنیوز؛ پارس نیوز نوشت:
جناب آقای هاشمی رفسنجانی هر از چندی، با طرح موضوعاتی در مورد اموال و داراییهای دانشگاه آزاد، خود و هواداران خود را در مخمصهای غیرقابل دفاع از وی میاندازد. وی در اظهاراتش فضای گفتگو و گفتمان سیاسی اجتماعی کشور را از دیالوگ به مونولوگ میبرد.
همین دیروز بود که با طرح موقوفه بودن دانشگاه آزاد و وقف نمودن ملک و املاک آن و واقف نمایاندن خود و سایر اشخاص حقیقی که به عنوان موسس نمایانده میشوند در صدد بود که دانشگاه آزاد را به صورت موروثی در قالب وقف در حیطه اختیار جمعی به نام هیئت موسس و اعضای خانوادهشان درآورد که در این راه تا مرحله کسب رای از مرجع قضائی هم پیش رفت که خوشبختانه با ورود رئیس قوه قضائیه موضوع وقف منتفی شد و این رویکرد مدتی مسکوت ماند.
اما گویی هرازچندی جناب هاشمیرفسنجانی با طرح موضوعاتی در مورد دانشگاه آزاد و تمسخر و مقایسه قدرت نظام جمهوری اسلامی با نظام شاهنشاهی در مورد استحکام اساسنامه دانشگاه آزاد و مشابهت آن با اساسنامه حسینیه ارشاد و یا همین اواخر با طرح موضوع ملک خدا بودن دانشگاه آزاد مونولوگ دیگری را به فهرست گفتمانهای خود افزوده است.
هاشمی رفسنجانی بعنوان رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد در مراسم سیودومین سالروز تأسیس این دانشگاه در 31اردیبهشت 1393 گفته بود:
گاهی مسائلی مطرح میکنند که من در جواب باید بگویم دانشگاه در طول دوران فعالیت خود هیچگاه از منابع دولتی استفاده نکرده و اگر جایی یا زمینی برای دانشگاه در نظر گرفته شده، یا پول آن به قیمت روز پرداخت شده است یا مردم زمین را به دانشگاه هدیه دادند.
دانشگاه آزاد اسلامی، ملک طِلق خداست و هیچکس در آن سهمی ندارد و تنها کسانی که در این دانشگاه فعالیت میکنند، به اندازه فعالیتشان حق خود را دریافت میکنند و حتی برخی با وجود کار در این دانشگاه، سهمی دریافت نمیکنند.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به برخی مخالفتها با تأسیس دانشگاه آزاد، یادآور شد: دانشگاه آزاد در زمانی تأسیس شد که تفکراتی وجود داشت که با فعالیت بخش خصوصی در این حوزه مخالف بودند اما امام(ره) با حمایتی که از این دانشگاه کردند، راه فعالیت این دانشگاه را هموار ساختند. این دانشگاه از دولت کمکی دریافت نمیکند و متعلق به بخش خصوصی است؛ هرچند همانطور که گفتم، هیچکس بهغیر از مردم، از منافع آن سود نمیبرد.
در حالی که صدها پرونده و اسناد مثبتهای وجود دارد که حکایت از دولتی بودن بخش اعظم اموال دانشگاه آزاد میکند. این مقال در صدد رونمایی از یکی از این اسناد مثبته است که در قالب دادخواست در مراجع نظارتی و در دست بررسی است که صرف نظر از نتیجه آن و بلاتکلیف ماندن اینگونه پروندهها توجه و تدقیق به مراتب زیر موید ملک دولت بودن، نه ملک خدا بودن بخشی از اموال و داراییهای دانشگاه آزاد است که با تحمیل ضرر و زیان هنگفت به دولت و خزانه کشور سالهاست به تملیک و تملک دانشگاه آزاد در آمده است:
۱ - شرکت عمران شهر جدید گلبهار به عنوان یک شرکت دولتی، با ردیف بودجهای ۲۸۵۱۸ در پیوست شماره سه بودجه کل کشور است که بخشی از اموال و داراییهای خود را به شرح زیر طی قراردادی در سال 1377 به دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد واگذار کرده است.(۱)
الف - ۲۰۰ هکتار از اراضی شهر جدید گلبهار به قیمت هرمترمربع ۲ هزار ریال
ب - ۵۹ واحد مسکونی ویلایی ناتمام به قیمت حدود هر یک ۴میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
ج - ۴۸ واحد آپارتمان نیمهتمام به قیمت حدود هر واحد یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
د - یک واحد ساختمان آموزشی به قیمت ۶۶ میلیون و ۶۰۰هزار تومان
۲ - اینکه این معامله دولتی پس از طی تشریفات قانونی حاکم بر معاملات دولتی انجام شده یا نه و مراحل مزایده را طی کرده یا نکرده بماند. آنچه که واقعیت دارد و محل مناقشه نیست این است که ثمن این معامله نقدا دریافت نشده بلکه اولی در ۱۰۰ قسط و دومی الی چهارمی در ۵۰ قسط مساوی ماهانه مورد معامله قرار گرفته است.
۳ - پرسش این است که آیا یک شرکت دولتی میتواند اموال دولت را از دم قسط به فروش رساند؟ پاسخ منفی است و محملی قانونی برای این نحو معامله وجود ندارد.
۴ - معنا و مفهوم دیگر این معامله آن است که یک شرکت دولتی به نام شرکت عمران شهر جدید گلبهار مبلغ چهار میلیارد ریال(بهای ۲۰۰ هکتار زمین متری ۲۰۰ تومان) به علاوه ۴.۴ میلیارد ریال بهای آپارتمانهای مسکونی و ویلایی را که میشود بیش از ۸ میلیارد ریال را در سال ۷۷ به هویتی به نام دانشگاه آزاد اسلامی وام داده تا طی ۲۵۰ قسط مساوی بعدا طی ۲۵۰ ماه دریافت نماید.
دانشگاه آزاد از کدام موسسه اعتباری با کدام بانک دولتی یا خصوصی میتواند چنین وامی که نه یک ریال کارمزد دارد و نه دو ریال سود، دریافت نماید؟
۵ - آیا شرکت دولتی عمران شهر جدید گلبهار یک موسسه اعتباری یا بانک است که چنین معاملهای را با یک مشتری به نام دانشگاه آزاد مینماید؟ آیا با دیگران نیز اینگونه معامله میکند؟
۶ - اگر از مسئولین محترم وقت شرکت عمران گلبهار بپرسید شما به چه حقی چنین امتیازی را به ضرر دولت و به نفع این مشتری دادهاید و از خزانه و بیتالمال به نفع غیر گذشتهاید، خواهند گفت ما مراتب را از مشهد به تهران(شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و وزارت مسکن) اعلام و کسب تکلیف کردهایم و آنها جواز این کار را به ما دادهاند و ما به دستور آنها عمل کردهایم. اینکه وزیر مسکن و شهرسازی دولت وقت حاکم مصدر کار در سال ۷۷ کدام برادر بزرگواری بود و امروز کجاست؟ بگذریم!
۷ - برای سنجش عیار عملکرد کارشناس محترم و منصفی که یک واحد ساختمان آموزشی را با ۶۴۶۹ مترمربع عرصه و ۱۲۰۶ متر اعیان فقط ۶۶ میلیون تومان برای دانشگاه آزاد قیمت گذاشته کافی است بدانیم یک کارشناس رسمی دیگر همان واحد را ۱۳۰ میلیون تومان یعنی بیش از دو برابر کارشناس اولی قیمت گذاشته است. حال بهای کدام یک را باید به پای خدا بابت ملکش فاکتور کرد؟
۸ - آیا ملک هیچ بنده خدایی را میشود اینگونه بیحساب و کتاب تقویم کرد تا به ملک خدا برسیم؟ آیا همه اموال منقول و غیرمنقول خدا اینگونه بیحساب و کتاب هستند؟
۹ - مقایسه عناوین و ارقام مندرج در قراردادی که در یک طرف آن دو بزرگوار(رئیس دانشگاه آزاد و رئیس دانشگاه آزاد واحد مشهد) و در طرف دیگر آن مدیران عامل وقت شرکت عمران شهر جدید گلبهار و شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید در ۱۶ سال پیش پای آن امضا انداختهاند با عناوین و ارقام مندرج در گزارش کارشناسی مجددی که اموال ۸.۴ میلیارد ریالی را ۱۳.۶میلیارد ریال ارزیابی کرده حکایت از حداقل بیش از پنج میلیارد ریال غبن فاحش دولت و نفع وافر دانشگاه آزاد در این معامله است که کاهش مالیت اموال دولت ناشی از از ضرر و زیان این معامله به نرخ ۲۲ درصد تسهیلات بانکی اعطایی در ۱۶ سال پیش به مبلغ ۹۷.۶ میلیارد ریال به تقویم زیر دارد.
6.100.000.000
ریال 1.100.000.000 = 22درصد×5000.000.000
6.100.000.000= 1.100.000.000 + 5000.000.000
97.600.000.000 = 16×6.100.000.000
۱۰ - اکنون که حساب و کتاب اموال خدا معلوم شد پرسش این است: آیا بالاخره صاحب ملک خدا(دانشگاه آزاد) بابت بهای اموالی که به نام خدا از شرکت دولتی عمران شهر جدید گلبهار وابسته به وزارت مسکن و شهرسازی خریده میخواهد ثمن واقعی معامله ملک خدا را پرداخت کند یا نه؟
پینوشت:
۱ - قرارداد فروش شماره ۴۵۱۹ مورخ ۱۵/۹ / ۷۷
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-171
ارسال نظر