به گزارش قاصدنیوز، سردار غلامرضا احمدی فرمانده سپاه امام رضا(علیه السلام) خراسان رضوی با اشاره به پشت پرده فتنه 88 و اقدامات امنیتی برای مقابله با عناصر فتنه در شهر مشهد تصریح کرد: برای طراحان فتنه اهمیت شهر سه میلیونی با میزبانی علی ابن موسی الرضا(ع) بسیار بیشتر از سایر شهرهای کشور بود و بدون شک آتش زدن اموال عمومی و حتی یک کشته در پایتخت معنوی ایران برای فتنهگران بسیار بیشتر از جاهای دیگر ارزش رسانهای داشت. مدارکی وجود دارد که بعد از تهران شهر مشهد باتوجه ویژهای از سوی فتنهگران رصد میشد، اسناد به دست آمده نشان میدهد که از اتاق فکر فتنهگران در تهران با عوامل مشهد تماس گرفته میشد که چرا شما هنوز ظهور اجتماعی در صحنه ندارید. در فتنه ۸۸ در مشهد شاهد کشته شدن فردی نبویم و حتی تقریبا آتشسوزی و درگیری عمده هم در مشهد نداشتیم.
فرمانده سپاه خراسان رضوی ادامه داد: یکی دیگر از دلایل موفق بودن مشهد در فتنه ۸۸، هوشیاری افراد حزباللهی بو.د ما چند روز و شب در دانشگاهها درگیر بودیم اما به برکت وجود دانشجویان بسیجی، فتنهگران از دانشگاه به خیابان نرسیدند تا جمع دیگری را نیز همراه خود کنند، بدون شک هماهنگی بسیار ارزشمندی که میان نیروی انتظامی، بسیج و سپاه بود خیلی به تحقق این امر کمک کرد. بحمدالله مشهد از جریان فتنه آبرومند عبور کرد و این خود به خود حاصل نشد بلکه با تلاشهای امام جمعه مشهد، نیروی انتظامی، بسیجیها و نیروهای اطلاعاتی بود
.
سردار احمدی گفت: یک راهپمایی در مشهد هشت دی انجام گرفت که مردم از دفتر آیت الله علم الهدی به سمت حرم مطهر رضوی حرکت کردند و آن سخنرانی ماندگار را آیتالله طبسی انجام دادند و با فتنهگران جریان عاشورا اتمام حجت کردند. روز بعد هم راهپیمایی کشوری در کل کشور انجام شد.
این عضو شورای تامین خراسان رضوی ادامه داد: مهمترین موضوع در فتنه ۸۸ این است که افرادی که سالیان دراز سر سفره شاگردی امام راحل(ره) نشستند و چندین سال یکی از قوای این نظام را اشغال کردند، آتش بیار معرکه بشوند. معلوم نیست که چه تعداد از کشته های چند ده نفری که در خیابان های تهران اتفاق افتاد، به دست خود فتنه گران و منافقین انجام گرفته بود. کالبد شکافی کافی در حوزه فتنه تاکنون نشده است، ما در تبیین و تشریح موضوعات ضعیف هستیم و با این حال اگر یک هزارم فتنه ۸۸ در جای دیگر رخ داده بود تا سالیان دراز حرف اول رسانهها بود. امروز بعضیها در تریبون رسمی اعلام میکنند که افرادی که باید اعدام میشدند و وحدت ملی را دچار شکاف کردند، مستحق آزادی هستند. سران فتنه کمترین حقشان اعدام بود، اما برخی امروز به خودشان اجازه میدهند که بعد از خدشه وارد کردن به حیثیت ملی بگویند که این افراد باید به عنوان یک شهروند دوباره باید کار سیاسی انجام دهند.
منبع: نسیم
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-3559
ارسال نظر