تاریخ خبر: کد خبر: 6284

ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در72ساعت؛ پیگیری قضایی تا 5ماه!

باوجود تمام حساسیت‌هایی که در زمینه زمین‌خواری و کوه‌خواری وجود دارد، همچنان مشکلات در این رابطه ادامه دارد و این‌بار نوبت روستاهای شاندیز است تا با چنین مشکلاتی روبه‌رو شوند.

ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در72ساعت؛ پیگیری قضایی تا 5ماه!

«از تخریب کوه‌های روستای خادر شاندیز خبری نگرفتید که توسط عده‌ای سودجو در‌حال صاف‌شدن وتبدیل به باغ ویلا و منزل است؛ البته شهرداری شاندیز هم بی‌تقصیر نیست.» یا «روستای خادر، کوه‌های روبه‌روی آرامگاه، به‌سرعت درحال ساخت‌وساز و ازبین‌‌رفتن ‌هستند.»

 

این دو مورد تنها بخشی از پیامک‌هایی است که در آن شهروندان مشاهداتشان را از زمین‌خواری در شاندیز برای شهرآرا ارسال کرده‌اند و خواستار رسیدگی به آن شده‌اند. مشاهداتی که نشان می‌دهد باوجود تمام حساسیت‌هایی که در این زمینه وجود دارد و با تمام حرف‌وحدیث‌هایی که درباره زمین‌خواری و کوه‌خواری وجود دارد، همچنان مشکلات در این رابطه ادامه دارد و این‌بار نوبت روستاهای شاندیز است تا با چنین مشکلاتی روبه‌رو شوند. موضوعی که برای پیگیری آن به سراغ رجب زاده شهردار شاندیز رفتیم.

 

شهردار شاندیز با اشاره به اینکه این منطقه، محله خادر نام دارد و حتما بازرسان ما به تخلفاتی که در این محله وجود دارد، رسیدگی خواهند کرد، گفت: این اظهارات که در‌حال‌حاضر مشغول صاف‌کردن کوه‌ها در این منطقه هستند، صحت ندارد؛ اما تخلفاتی در حوزه شاندیز در این‌زمینه وجود دارد.

 

جواد رجب‌زاده در رابطه با نحوه برخورد و نظارت شهرداری شاندیز در این زمینه بیان کرد: در‌صورت مشاهده موارد غیرقانونی، شهرداری اقدامات اولیه را درخصوص جلوگیری از ادامه ساخت‌‌وساز انجام می‌دهد؛ اما طی‌کردن پروسه قضایی در این خصوص شاید چندین ماه به طول انجامد.

 

وی با بیان اینکه در‌صورت موافقت مقام قضایی ملک متخلف پلمب خواهد شد، هشدار داد: در صورتی که افرادی که اقدام به شکستن پلمب کنند، ملک تخریب خواهد شد.

 

این مقام مسئول ضمن انتقاد و تاکید بر روند طولانی رسیدگی به پرونده‌های مربوط به زمین‌خواری با توجه به حساسیت چنین موضوعاتی در دستگاه قضا گفت: این ساخت‌وسازهای غیرمجاز تنها در ٧٢ساعت ساخته می‌شوند؛ اما رسیدگی به آن‌ها و روند قضایی آن ٥ماه طول می‌کشد.

 

شهردار شاندیز با اشاره به اینکه تنها ابزار شهرداری‌ها در زمینه رسیدگی به این تخلفات کمیسیون ماده ١٠٠ است، افزود: طبق قوانین جدید نیز مالک تا سه ماه فرصت دارد تا شکایت خود را در این رابطه به دیوان عدالت اداری اعلام کند که در این صورت سه ماه دیگر نیز به روند رسیدگی به این پرونده‌ها افزوده خواهد شد که این قضیه مشکلاتی را در رابطه با برخورد با این تخلفات ایجاد خواهد کرد.

 

وی همچنین در رابطه با مشاهدات مردمی‌ که در این منطقه در رابطه با زمین‌خواری صورت می‌گیرد، اظهار کرد: اگر شهروندان موردی را مشاهده کردند، موقعیت مکانی دقیق این موارد را به شهرداری اطلاع دهند تا این سازمان بتواند به‌موقع با چنین تخلفاتی برخورد کند.

 

رجب‌زاده افزود: در برخی از مناطق کوهستانی است امکان مشاهده تخلفات برای بازرسان وجود ندارد که درصورت اطلاع شهروندان می‌توان به این موارد نیز رسیدگی کرد.

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون