تشییع پیکر پاک شهدا رسمی دیرینه در این سرزمین است. با ورود هر شهید، شهر و دیارمان معطر به عطر خلوص و عشق می شود و شور و شعف فضای شهر را پر می کند. این روزها هم مانند سالهای دفاع مقدس، شهرمان هر از گاهی میزبان شهدای دفاع مقدسی دیگر می شود؛ دفاع از حریم خاندان رسالت این روزها دفاع مقدس دیگری است که شیعیان را از سراسر دنیا را به خود می خواند. جوانان غیور و پرصلابت سرزمین ما نیز به ندای هل من ناصر ینصرنی حریم ولایت پاسخ دادند و حالا پیکر پاکشان سایه رحمت بر سر مردم افکنده است.
به گزارش قاصدنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری مشهد گروهی از جوانان هنرمند مشهد به پاسداشت مقام این شهدای والامقام و برای معرفی جایگاه رفیع آن ها به مردم، قرارگاه هنری شهدای مدافع حرم را ایجاد کرده اند تا حضور هر شهید، در و دیوار شهر را با هنر خود آذین بندند و فضای تشییع پیکر پاک شهدا را عطرآگین تر کنند.
خبر ایجاد این قرارگاه که به همت سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد و فرهنگ سرای انقلاب راه اندازی شده است، در مراسم دیدار و گرامیداشت خانواده شهیدان مصطفی و مجتبی بختی اعلام شد.
لزوم حرکتی نو برای تولید معرفی شهدای مدافع حرم
حسن سلطانی، مدیر فرهنگ سرای انقلاب در آیین دیدار با خانواده این دو شهید بزرگوار که در منزل پدری آن ها برگزار شد، اظهار داشت: از ۲۰۰ شهید ایرانی مدافع حرم، ۷۰ شهید از میان کوچه پس کوچه های مشهد برخاسته اند و این امر لزوم آغاز حرکتی نو برای تولید آثار هنری برای شهدای محترم مدافع حرم نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس تشییع شهدا فضای خاصی در شهرهای ایران ایجاد می شد، افزود: برنامه ریزی هایی برای تشکیل قرارگاه هنری شهدای مدافع حرم صورت گرفته تا جمعی از جوانان هنرمند با ارائه طرح های هنری در قالب تئاتر، گرافیک، شعرو دیگر انواع هنری یاد و خاطره این شهدا را زنده نگه دارند.
مدیر فرهنگ سرای انقلاب ادامه داد: جوانان امروز در مسائل معنوی کمبود الگو دارند و هنرمندان موظفند با ایجاد آثار هنری در قالب های گوناگون این خلأ را پر کنند.
وی خاطرنشان کرد: خاطراتی که از این شهدا به جا مانده ظرفیت خوبی برای خلق آثار هنری و پر کردن خلأهای معنوی جامعه است.
سلطانی با بیان اینکه هدف ما از برگزاری این دیدار گرامیداشت خانواده شهدای مدافع حرم بود، ادامه داد: امیدواریم این دیدار که با حضور جمعی از هنرمندان مشهد در حوزه های مختلف برگزار شد، شروعی برای حرکتی مردمی در شناساندن شهدای مدافع حرم در قالب های هنری باشد.
به شهادت فرزندانم افتخار می کنم
در ادامه مادر شهیدان بختی با بیان اینکه طرح این قرارگاه روح شهدا را شاد می کند، گفت: از اینکه فرزندانم به راه خدا رفتند و در این راه جان خود را فدا کردند افتخار می کنم.
وی به بیان بخشی از خاطرات شهیدان مصطفی و مجتبی بختی پرداخت و گفت: نماز شب فرزندانم قضا نمی شد و حتی فرزندان خردسال خود را به اقامه نماز شب تشویق می کردند.
مادر شهیدان بختی ادامه داد: فرزندانم بیش از یک سوم مال خود را صرف مستضعفین می کردند و وقتی به آن ها اعتراض می کردم می گفتند که خرج کردن در این راه واجب تر از خودمان است.
وی شهادت فرزندانش را لطف خداوند به آن ها عنوان کرد و گفت: اگر یکی از این دو برادر سالم برمی گشتند حق دیگری ضایع می شد.
مسئولان حمایت کنند، جوانان جذب می شوند
در ادامه حمید سهیلی، نویسنده انقلابی مشهد ورود جوانان به عرصه فرهنگ دفاع را امری ضروری دانست و گفت: همه هنرمندان حاضر در این جلسه به نوعی با خانواده شهدا مرتبط هستند و باید زمینه حضور همه جوانان را در این دایره فرهنگی ایجاد کنیم.
وی بر لزوم حمایت مسئولان از جوانان هنرمند تأکید کرد و افزود: اگر جوانان هنرمند از طرف مسئولان حمایت های لازم را ببینند، جذب این قرارگاه و هر هنر مبتنی بر دفاع خواهند شد.
این هنرمند مشهدی ادامه داد: خدمت به شهدایی که جان خود را برای دفاع از حریم خاندان رسالت فدا کرده اند افتخار همه هنرمندان این مرزوبوم است.
خاطرات خانواده شهدای مدافع حرم اسناد تاریخی ملت ماست
همچنین احمدپور فرمانده پایگاه شهید سلیمانی گفت: بعد از شهادت مصطفی و مجتبی به مادر شهدا موضوع را نگفتیم تا پیکر شهدا را به مشهد بیاورند تا این که مادر شهید به من گفتند بچه ها چند شبی است به خواب من می آیند و من می دانم بچه هایم در این دنیا نیستند.
وی با بیان این که ارتباط قلبی مادر این دو شهید بزرگوار با فرزندانش بسیار عمیق بود افزود: خاطرات خانواده شهدای مدافع حرم اسناد تاریخی و افتخارات ملت ما است.
نمازهای پدرم همیشه اول وقت ادا می شد
احمدپور با تأکید بر این که عظمت روح خانواده شهیدان بختی باید به مردم معرفی شود گفت: بزرگداشت مقام والای شهدا یک وظیفه و ضرورت غیرقابل انکار است و همه اقشار مردم باید نسبت به این مسئله دغدغه داشته باشند.
همچنین فرزند شهید مصطفی بختی با بیان خاطره ای پدر خود گفت: شبی که نماز شب پدرم قضا شده بود صبح دیدیم با چهره ای برافروخته و قرمز رنگ بیدار شد و این حالت تا فرا رسیدن شب و اقامه نماز شب ادامه پیدا کرد.
وی افزود: نمازهای پدرم همیشه اول وقت ادا می شد و به ما توصیه می کردند که نماز شب را از دست ندهیم.
ارسال نظر