به گزارش قاصدنیوز، تصویر زیر پس از پایان یکی از جلسات حزب کارگزاران گرفته شده و در ارگان این حزب، هفته نامه صدا منتشر شده است. آن چیزی که بیش از همه به چشم می آید حضور محکومین فتنه88 و یا فعالین این فتنه در این تصویر می باشد!
فائزه هاشمی، سعید لیلاز، جهانبخش خانجانی، محمد قوچانی، حسین مرعشی، غلامحسین کرباسچی و محمد عطریانفر از جمله افرادی هستند که طبق اسناد در فتنه88 حضور پررنگ و بعضا حداکثری داشته اند! مرور برخی سوابق این افراد در فتنه این سوال را در اذهان ایجاد می کند که چرا فعالیت این حزب همانند سازمان مجاهدین و حزب مشارکت به صورت تعلیق در نیامده است؟
اعترافات عطریانفر در دادگاه
محمد عطریانفر در نخستین جلسه دادگاه متهمان پرونده اغتشاشات 88 گفت: دو اصل مهم ولایت فقیه و نظام اسلامی بی رحمانه مورد هجمه برخی گروه ها و جریانات حزبی قرار گرفت.
عطریانفر افزود: از مقطعی که امام رحلت کرد روحیه تشخص گرایی ظهور یافت و برخی که این روحیه را داشتند فکر کردند صحنه انتخابات صحنه رویاروی مردم و رهبری است و طوری وانمود کردند که قانون، مردم و مردم سالاری مقابل ولایت فقیه است.
عطریانفر افزود: به عنوان یک کارشناس انتخابات اعلام می کنم ما دچار خلط مبحث فارغ از بازی های سیاسی شدیم و باید یک بار دیگر گذشته خود را مرور کنیم زیرا نظام و رهبری دوست ندارند ما دفع شویم.
وی تاکید کرد: تلقی تقلب و تخلف از این انتخابات خارج است و هر جریانی که دچار مصیبت شده خارج از رویکرد دادگاه باید از رویکرد خود برگردند.
حزب کارگزان ازجمله احزابی بود که در فتنه 88 نقش قابل توجهی را ایفا کرد. که مرکز اسناد اسلامی کتاب مجموعه اعترافات فتنه (جلد سوم) را که مربوط به نقش حزب کارگزاران سازندگی در این حوادث است، وارد بازار نشر کرد.
در این کتاب که مستند به اعترافات اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران در جلسات بازجویی و دادگاه است، گوشههایی از تلاشهای برنامه ریزی شده این حزب برای القای شبهه تقلب به جامعه به تصویر کشیده شده است.حزب کارگزاران با دستور پدر معنویشان در انتخابات ریاستجمهوری در اردوگاه میرحسین موسوی به رزم سیاست و قدرت پرداخت.
جهانبخش خانجانی یکی از اعضای حزب با شرکت در جلسات مختلف و با راهاندازی سایت خرداد نو (زیر نظر ستاد موسوی) و انتشار اخبار و اعلامیههای مجعول، خودساخته و برنامهریزی شده و با انجام مصاحبههایی با هدف القای شبهه تقلب در انتخابات و تحریک پایگاه خیابانی به اغتشاش، جهت اقدام علیه امنیت ملی جمهوری اسلامی اقدام کرده است.
تصویر یکی از اسناد کتاب در ادامه میآید:
سعید لیلاز در جریان فتنه 88، دستگیر و به ۹ سال زندان محکوم شد که در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال کاهش یافت و در تیر ۱۳۹۲ نیز با بخشودگی، آزاد شد. وی به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام، نگهداری اسناد طبقهبندی شده و ارتباط با بیگانگان» دستگیر شده بود.
حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد ملی در تاریخ 24تیر88 نوشت:«چهرههای اثرگذاری همچون میرحسین موسوی، محمد خاتمی و مهدی کروبی مسئولیتی سنگین برعهده دارند و می توانند دست به تاسیس یک جبهه فراگیر بزنند.»
مرعشی تصریح کرد: «می توان به درایت رهبران سیاسی جبهه اصلاح طلب به ویژه ثبات قدمی که میرحسین موسوی از خود نشان داده اطمینان داشت. حوادث سیاسی اخیر ظرفیت های عمیق نیروهای سیاسی اصلاح طلب را به نمایش گذاشت. در واقع تبلور این رهبری راسخ در میرحسین موسوی نمود پیدا کرد. این جبهه فراگیر باید نقش رهبری جریان و مدیریت را مشخصا به محبوب ترین چهره اصلاح طلب بسپارد و بدون هماهنگی با وی هیچ اقدام سیاسی در جبهه اصلاح طلب صورت نگیرد. در واقع اکثریت این نقش را برای میرحسین موسوی پذیرفته اند.»
هدید به ایجاد فتنه از روز انتخابات
موارد فوق گوشه ای از سوابق برخی افراد حاضر در تصویر بود که سایر موارد مربوط به باقی افراد در حوصله این مطلب نمی گنجد.مرور سوابق این افراد در فتنه این سوال را در اذهان همچنان ایجاد می کند که چرا فعالیت این حزب همانند سازمان مجاهدین و حزب مشارکت به صورت تعلیق در نیامده است؟
منبع: سراج 24
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-2367
ارسال نظر