تاریخ خبر: کد خبر: 2621

مطالبه 18 فعال فرهنگی: وزیر ارشاد در مجلس بازخواست شود

مطالبه 18 فعال فرهنگی: وزیر ارشاد در مجلس بازخواست شود

به گزارش قاصدنیوز، عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکسال گذشته، همواره انتقادات فعالین فرهنگی و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را به دنبال داشته است. بر همین اساس سراج24 با فعالین فرهنگی در استانهای مختلف به گفت و گو نشست. در ادامه نظرات این فعالین فرهنگی را می خوانید.

 

یحیی دهقانی فعال فرهنگی استان هرمزگان در مورد عملکرد وزارت ارشاد گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباید به دنبال فرهنگی نو باشد، زمانی این وزارتخانه کار بزرگی انجام می‌دهد که فرهنگ انقلاب اسلامی را  منتقل کند.

وی افزود: نادیده گرفتن هنرمندان انقلابی از سوی وزارت ارشاد نیز باید برطرف شود.

 

سید محمد دهنوی فعال فرهنگی استان گلستان نیزاظهار داشت: وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی (علی جنتی) راهی خلاف جهت انقلاب اسلامی ویا مسیرناکجا آباد را طی می‌کند. وی تنها وزیری است که به طرق گوناگون از بسیاری از مراجع تذکر دریافت کرده، مجلس نیز در این زمینه باید با جدیت ورود پیدا کند

.

مجتبی مختاری، فعال فرهنگی استان خراسان رضوی نیزخط مشی این مسئولین وزارت ارشاد را بها دادن به هنرمندان غیر ارزشی و پیروی از جریان خارج کشور دانست که فضای مطلوبی را از این حیث نمی توان تصور کرد.

وی تصریح کرد: واگذاری ممیزی کتب به ناشران به نوعی شانه خالی کردن وزارت ارشاد است

محمد جواد نیک روش، فعال فرهنگی نیز بیان داشت: فضای قرآنی و تئاتر و...در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی برای افرادی که به طور آشکارا بر ضد انقلاب فعالیت می کنند باز است.

 

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سنگر به سنگر به جلو حرکت می کند و می خواهد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را از وضعیت مطلوب خارج و به فضای ضد ارزشی تبدیل کند

.

میلاد احسانی، فعال فرهنگی دو راهکارهای مقابله با فضای تهدید محور شیطان پرستی را سلبی و ایجابی عنوان کرد و گفت: معمولا ما فضای سلبی را برای مقابله پیش می‌گیریم که عملکردهای سلبی مقدار نفوذ و برد مقابله با این فضا را کم می‌کند و  نقطه ضعف ما همین عملکرد سلبی و نداشتن مهندسی فرهنگی در عملکردها است.

سلیمانی فعال فرهنگی استان کرمانشاه واگذاری ممیزی کتاب به ناشران را نادرست دانست و اظهار داشت: این واگذاری ها باعث سلیقه ای عمل کردن ناشران و ورود منافقان به عرصه کتاب می شود.

 

وی ادامه داد: با این واگذاری ممکن است ناشر متوجه نباشد که کتابی که به چاپ رسانده‌اند، خط قرمزهای حاکمیتی را رد کرده است. این واگذاری ها باعث سلیقه ای عمل کردن ناشران و ورود منافقان به عرصه کتاب می شود.

 

وی عنوان داشت: نمایندگان مجلس باید تعارف را کنار بگذارند و وزیر ارشاد را نیزمانند وزیر علوم بازخواست و از وی سوال کنند؛ دیگر دوران مدارا کردن تمام شده است چرا که انقلاب اسلامی با کسی تعارف ندارد.

 

حجت الاسلام سعید مهدوی فعال فرهنگی استان گیلان ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سایه پنهان«جبهه معاند» فرهنگ انقلاب اسلامی دانست و عنوان داشت:با کمی دقت در حوزه عفاف و سینما می‌توان این حاکمیت غرب زده و به ظاهر روشنفکری را در بدنه وزارت ارشاد مشاهده کرد.

 

مهدوی افزود: تعدیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمتی بزرگ به انقلاب اسلامی است چون ساختار مدیریت و تشکیلات این وزارتخانه در تسلط جناح مومن انقلاب اسلامی نیست.

 

سعید قمری فعال فرهنگی استان کرمانشاه در مورد واگذاری ممیزی کتاب بیان داشت:دیگر با واگذاری ممیزی کتاب به ناشران نمی‌توان از انتشار کتب شاز و عجیب و غریب جلوگیری کرد؛ این عملکرد نوعی عناد با مردم است.

 

این فعال فرهنگی عنوان کرد: واگذاری ممیزی کتاب به ناشران باعث می شود تا برخی از افرادی که عقاید روشنفکری وغرب زدگی دارند و در این حوزه فعالند، به راحتی نظرشان را در کتب اعمال کنند که این واگذاری تبعاتی را به دنبال خواهد داشت و سنگ روی سنگ بند نمی شود.

 

علی جلوه، فعال فرهنگی در مورد عملکرد وزارت ارشاد گفت: با توجه به اینکه مشروعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ولایت است اما عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری نبوده است ،مجلس باید نظارت دقیق تری نسبت به وزارت ارشاد داشته باشد/وزارت ارشاد دغدغه‌ای برای رشد فرهنگ ندارد.

 

حمید معصومی، فعال فرهنگی نیز اظهارداشت:وزارت ارشاد نتوانسته اصالت خود را حفظ کند ؛ این وزارتخانه هیچ فعالیت فرهنگی احساس نشده است.

 

این فعال فرهنگی یکی از وظایف وزارت ارشاد را پاسداری از «فرهنگ» دانست و تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مجوز دادن به خواننده های زن، ناخواسته به دشمنان کمک می‌کند.

 

مرتضی عبدالهی، فعال فرهنگی استان گیلان در این مورد گفت:این وزارتخانه اشکالی اساسی دارد و به سادگی اصلاح نمی‌شود، وزارت ارشاد دراکثر موارد علاوه بر اینکه عملکرد جالبی نداشته پسرفت نیز داشته است

 

سجاد ستوده، فعال فرهنگی استان گیلان با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یک ساله گذشته عملکرد خوبی نداشته، نگاه مقام معظم رهبری به فرهنگ را شاقول و معیار وزارت ارشاد دانست و گفت: وزارت ارشاد تنها وزارت خانه ای است که مقام معظم رهبری از آن با نارضایتی نام می‌برند.

 

سینا کمالی، فعال فرهنگی استان هرمزگان نیز تاکید کرد:وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلی در ساختار دارد که این مشکل نه تنها در این دولت بلکه در دولت های دیگر نیز بوده است.

 

علی بیاتی فعال فرهنگی استان خراسان رضوی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را ضعیف ترین وزیر دولت یازدهم خواند.

 

مختاری فعال فرهنگی استان آذربایجان غربی می گوید: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سیاسی کاری وجود دارد و این سیاسی کاری بر پایه دروغ استوار ونوعی تناقض بین قولها و عملکرد است؛ این سیاسی کاری برای بقا دولت است و نه اداره دولت.

 

سید وحید موسویان، فعال فرهنگی استان خراسان رضوی مهمترین مطالبه فعالان فرهنگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را پاسخگویی به دغدغه ها و نگرانی عمیق فرهنگی مقام معظم رهبری خواند و اظهار داشت:متاسفانه وزارت ارشاد این دولت پازل وزارت ارشاد دولت  خاتمی را کامل می‌کند.

 

فرهاد نژاد شاه محمد، فعال فرهنگی استان آذربایجان غربی نیز می‌گوید: رنگ و بویی از اسلام در این وزارت خانه دیده نمی‌شود وعنوان اسلامی مثمی است، وضعیتی که در وزارت ارشاد حاکم شده سکولار است.

 

وی افزود: امروزخیلی از ارزشها به ضدارزش تبدیل شده و درحال حاضر تاوان آن را پس می‌دهیم این رویکرد فضای دوم خردادی است.

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون