به گزارش قاصدنیوز، ظاهرا دستور حمله به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صادر شده است. این را میشد از همان روزهای پایانی مذاکرات وین و انتشار فهرستی بلند بالا به عنوان ... در رسانههای ضد انقلاب حدس زد. در شرایطی که همه نگاهها به اتاق مذاکرات در شهر وین و اعلام نتیجه مذاکرات بود، رسانه دولتی انگلیس مهمترین گزارش خود را به تحلیل و تفسیر فهرستی اختصاص داد که ساعاتی قبل در یک رسانه ضد انقلاب منتشر شده بود و برخی کارشناسان، آنرا مشابه با فهرستی میدانستند که به تازگی به عنوان شکواییه به برخی مقامات عالیرتبه نظام ارائه شده بود.
این در حالی بود که برخی انتشار فهرست مذکور را بیارتباط با سخنان رئیس جمهور نمیدانستند که در آن عنوان شده بود: «مخاطب من در جمله و کلمهای که در وزارت امور خارجه بیان کردم (بزدل) و نقطه مقابل «شیردل» بود، نه منتقدین و مخالفین، بلکه کسانی بودند که صرفاً به دنبال تخریب و کارشکنی هستند و مدتی است که از اتاق فکر به اتاق عملیاتی وارد شدهاند و بدانند که در برابر تخریب گران سکوت نمیکنیم.»
اما همزمانی این هجمه سازماندهی شده به سپاه با شکست مذاکرات در وین، سوالهایی را برای اهداف طراحان این پروژه تبلیغاتی – رسانهای به وجود آورده بود. اما کار به همینجا ختم نشد و رئیس جمهور در یکی دو سخنرانی خود پس از ایام مذاکرات وین، با گوشه و کنایه سخنانی را عنوان کرد که پیوست رسانهای و تبلیغاتی آن در رسانههای داخلی و خارجی حامی دولت، سپاه پاسداران را بعنوان مخاطب این سخنان مطرح میکرد سخنانی که علامت تعجبهایی را در مقابل راهبرد در نظر گرفته شده پیش رو قرار میداد.
آقای روحانی در سخنانی که به منظور مقابله با فساد ترتیب داده شده بود، سخنانی گفت که به شدت با استقبال رسانههای ضد انقلاب مواجه شد و تحلیلگران نقطه هدف آنرا سپاه پاسدارن معرفی کردند. روحانی در این سخنان گفت: « اگر تفنگ، پول، روزنامه، سایت ، خبر گزاری را همه یک جا جمع کنیم حتما فساد درست میشود. ابوذر و سلمان هم که باشد فاسد میشوند. پس دنیا عقلش رسیده است که این قدرتها را تفکیک کرده است.»
اما ظاهرا گوشه و کنایههای رسانهای به این نهاد انقلابی، امروز و انتشار مطلبی توهین آمیز در سایت خبرآنلاین وارد مرحله جدیدی شده است، به نحوی که این سایت خبری در یادداشت خود که به قلم شخصی گمنام با نام حمیدرضا شاهمحمدی انتشار یافته، انواع و اقسام اتهامات و توهینها را نثار سپاه پاسداران کرده است. این در حالی است که دو نفر از موسسین و مدیران این سایت خبری هماکنون از مدیران ارشد اطلاعرسانی دولت یازدهم به شمار میروند.
نویسنده در این یادداشت که ساعتی پس از انتشار از خروجی خبرآنلاین حذف شده است، به صراحت این نهاد انقلابی را مخاطب سخنان رئیس جمهور درباره فساد ابوذرها و سلمانها معرفی کرده و بهانه این اتهام را نیز حضور سپاه در بخشهایی از اقتصاد ایران عنوان کرده است، این در حالی است که اعتراف سخنگوی دولت از علت حضور سپاه در فعالیت اقتصادی کاملا متفاوت با آنچیزی است که از سوی رسانههای دولتی و ضد انقلاب تبلیغ شده است.
محمدباقر نوبخت در اجتماع سالانه فرماندهان قرارگاه خاتمالانبیاء به صراحت اعتراف کرد که این قرارگاه بخش بزرگی از بار مسئولیت دولت در امر سازندگی را بدون دریافت هزینههای آن از دولت بر دوش کشیده است. او در این باره گفت: «ما معتقد نیستیم که قرارگاه با پیشینه ، ریشه و ظرفیت فوق العاده ای که دارد در تقابل با بخش خصوصی به عرصه بیاید؛ کدام بخش خصوصی است که بیش از 2 میلیارد دلار از دولت مطالبه داشته باشد و همچنان پای کار بایستد؛ این مسئله چیزی جز روحیه و عرق رزمندگی و دلاوری نیست.»
اما اتهام و توهین در همین جا خلاصه نشده و در بخشی از مطلب حذف شده از خروجی خبرآنلاین با اتهام به کارکنان خدوم و مومن سپاه آمده است: « نکند در سایه فساد سیستمی فرا گیر در کشور یک روز همچون ارتش عراق اعلام شود به 50 هزار نظامی بدون آنکه وجود خارجی داشته باشد حقوق پرداخت میشده است؟»
اما شاید یکی از تاسفبارترین بخشهای این متن اهانت آمیز را باید آنجا دانست که در حالیکه در هفتههای اخیر بارها و بارها خبر شهادت فرماندهان و سرداران سپاه برای دفاع از مرزهای استراتژیک ایران اسلامی در کشورهایی چون سوریه و عراق منتشر شده است، این سایت خبری مینویسد: «آیا در موقع بلا و طوفانهای خطر و جنگ در کشور قادر خواهیم بود این سرداران که اینک رخت مدیر عاملی بر تن دارند را به جبهه های پر از خاک و خون که نیاز به تنفس در فضای و دود آتش و از جان گذشتگی و ایثار دارد روانه کنیم؟ آیا قادر خواهیم بود آنها را از پشت فرمان ماشینهای گرم و نرم پیاده و به داخل تانک و نفر برهای تنگ و خشن هدایت کنیم؟ و آیا نهادی که وظیفه اصلیش حفاظت از این آب و خاک در روزهای سخت بوده است تحت شرایط جنگی و تجاوز خارجی همچنان کارایی گذشته را خواهد داشت؟ و یا همانند ارتش عراق در مقابل یک گروه نورس کشور را تحویل اجانب خواهد داد؟»
شاید زمانی که رئیس جمهور بیمهابا کنایههای خود را تقدیم این نهاد انقلابی میکرد باید انتظار این رفتار از رسانههای زیرمجموعه دولت میرفت، اما به نظر میرسد تیم تبلیغاتی دولت، مسیر صحیح و دقیقی را برای خروج از بنبست مذاکرات و بحرانی که این روزها دولت بدلیل انتخاب راهبرد غلط گره زدن همه مسائل به سیاست خارجی در آن گرفتار شده، انتخاب نکرده است.
طرح مسائلی حاشیهای همچون «همهپرسی» و حمله به نهادهای انقلابی، اتهامپراکنی علیه این نهادها و تلاش برای تخریب آنها در اذهان عمومی و در یک کلام تلاش برای ایجاد دودستگی در فضای داخلی کشور، به نظر نمیرسد بتواند انتخاب صحیحی برای حل مشکلاتی باشد که دولت با آن دست و پنجه نرم میکند. اینکه منافع ملی همچون وحدت و یکدلی کشور را نردبانی برای قدرتطلبی و حفظ قدرت و ثروت گروه و جریان سیاسی خود قرار داده و به خاطر آن هر چه هست را قربانی کنیم، آتشی است که دود آن بیش از همه به چشم مسببین این آتش خواهد رفت.
در مجموع بهترین توصیه در این شرایط را امروز رهبر انقلاب خطاب به دولتمردان فرمودند که : « همه باید به دولت کمک کنند اما دولتی ها هم مراقب باشند حاشیه سازی نکنند و ضمن خودداری از بیان حرفهای غیرلازم، دو دستگی بوجود نیاورند و تلاش کنند وحدت و ایمان و همت ملت را مورد استفاده صحیح قرار دهند.»
منبع: رجانیوز
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-3719
ارسال نظر