تاریخ خبر: کد خبر: 57

آیا علت تغییرات غیرسیاسی است؟

قطار تغییرات به ایستگاه آخر نرسیده است!

با تغییر اولین مدیرکل در سطح خراسان رضوی در دولت یازدهم، تاکنون بیش از ۱۵ مدیر این مجموعه مهم تربیتی تغییر نموده اند. با نگاهی به سوابق سیدجواد حسینی شائبه های سیاسی بودن این تغییرات شتابناک جای خود را در ذهن باز می کند.

قطار تغییرات به ایستگاه آخر نرسیده است!

خبرگزاری ایسنا منطقه خراسان نوشت:

  •   مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی عصر دیروز 28 اردیبهشت ماه در مراسم معرفي غلامحسين غفوري به عنوان مدير جديد آموزش و پرورش بردسكن اظهار کرد:  قطار تغيير و تحولات در آموزش و پرورش استان همچنان ادامه دارد و آموزش و پرورش آرام آرام و با يك شيب ملايم اين تغييرات را انجام مي دهد.

    حجت الاسلام طاهری افزود: 
    مشخص نيست پرونده تغيير و تحولات درآموزش و پرورش استان چه زمانی بسته شود زیرا برخي مديران در مسووليت خود تثبيت شده‌اند و برخي  از مديران نيز ظرف چند ماه آينده تغيير مي‌كنند.

     وی با بيان اينكه قبول مسووليت‌ها رياست نيست، خاطرنشان کرد: مسووليت گرفتن در خانواده بزرگ آموزش و پرورش جز زحمتی بیش نيست و همه بايد با تعامل و همدلي در اين حوزه كار كنيم. 

 

 

قاصد نیوز می گوید:

  •    حسینی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در دی ماه 1392 در تودیع مدیر مدیر آموزش و پرورش ناحیه پنج مشهد گفته بود: جابه جایی مدیران وتغییر را برای تحول و نوآوری ضروری است. گفتمان اعتدال در ادامه گفتما نهای ارزش شهادت، سازندگی، جامعه مدنی، عدالت و مبارزه با فساد شکل گرفته  واکنون پرهیز از افراطی گرایی و فراجناحی بودن در راس برنامه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی قرار دارد.
     
     ​قرار است در این دولت از حرکت های شتاب زده، سطحی نگری و شعارگرایی پرهیز شده و دولت از نیروی انسانی دلسوز، نهایت استفاده را می برد.رویکرد ما حذف و به حاشیه راندن نیروهای موثرنیست.بلکه با ایجاد امید و دلبستگی در صدد ساخت سرمایه اجتماعی هستیم.
     
  • مطابق اعلام پایگاه خبری اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی: در طی 5ماه از شروع به کار مدیر کل جدید تاکنون بیش از 15تغییر شامل معاون آموزش و پژوهش، معاون پرورشی، مدیران نواحی 4و5و6و7 مشهد و شهرستان های نیشابور، سبزوار، کاشمر، تربت حیدریه، قوچان، تبادکان، بردسکن، گلبهار، چناران، خواف و مه ولات در دولت یازدهم صورت گرفته است.

 

 

​رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان و فرهنگیان در تاریخ هفدهم اردیبهشت 93 فرمودند:​

مدیرانى که انتخاب میکنیم - همین‌طور که اشاره کردم در اواسط عرایض - مدیرانى باشند که اهتمامشان به آن مسئله‌ى اصلى آموزش‌وپرورش باشد. داشتن نگاه‌هاى جریانى و سیاسى و حزبى و جناحى و این چیزها، براى آموزش‌وپرورش سَم است.


ما در طول این سالهاى متمادى دورانى را دیدیم که به این چیزها اهتمام بیشترى شد، و آموزش و پرورش خسارت یافت. مراقب باشید! جورى با مسائل گوناگون آموزش و پرورش برخورد بشود که مسئله‌ى مدیر هر بخش از این دستگاه عظیم و عریض‌وطویل، مسئله‌ى «آموزش» و «پرورش» باشد؛ تربیت انسان باشد، تربیت نیروى انقلاب باشد.

 

برادران، خواهران، عزیزان! من همین‌جا عرض بکنم: اینکه ما تکیه میکنیم بر روى نیروهاى انقلابى و نیروهاى متدیّن، به‌خاطر این است که ما راه طولانى در پیش داریم؛ این ملّت راه طولانى در پیش دارد.

کلمات کلیدی

ارسال نظر

تریبون