تاریخ خبر: کد خبر: 957

بازخوانی تاریخی قاصدنیوز در پنجمین سالگرد آخرین خطبه نمازجمعه هاشمی/

۲۶تیر۸۸: تردید در مردم به وجودآمده است / ۲۶تیر۶۰: اینها با ملکوک کردن انتخابات می خواهند مردم را دلسرد کنند + فیلم

«کسانی که مسؤول بودند، بوق مسؤولیت را در اختیار داشتند، از صدا و سیما حرف می‏زدند، روزنامه کثیرالانتشار در اختیار داشتند و به اسم رییس جمهور و مسؤولان دیگر حرف می‏ زدند، اینها با گروهک های منافق همصدا شدند»

۲۶تیر۸۸: تردید در مردم به وجودآمده است / ۲۶تیر۶۰: اینها با ملکوک کردن انتخابات می خواهند مردم را دلسرد کنند + فیلم

به گزارش قاصدنیوز، پنج سال قبل  در چنین روزی  هاشمی رفسنجانی برای آخرین بار به دانشگاه تهران رفت تا خطبه های نماز جمعه را ایراد کند، هر چند از قبل هم می شد پیش بینی کرد که محور سخنان وی چه خواهد بود اما هاشمی از این فرصت نیز به بدترین نحو ممکن استفاده کرد و با بیان سخنان دو پهلو و بعضا حمله به نظام، بهترین خوراک برای رسانه های خارجی را فراهم کرد.

 

هاشمی در آن روزهای حساس و تاریخی، به جای تلاش برای آرام کردن بخش هایی از جامعه که دچارشبهه و دروغ بزرگ تقلب در انتخابات شده بودند چندین بار  از کلید واژه «تردید» در این سخنرانی استفاده نمود:

 

برخی مسائل به‌اواخر دوران تبلیغات برمی‌گردد که فضای تردید به‌وجود آمد و افرادی پیدا شدند که تردید پیدا کردند. من معتقدم بذر این تردید در برخی مواقع با اعمال نادرست صداوسیما به وجود آمد. تبلیغات نادرست و عمل نادرست صداوسیما باعث شد، بذر تردید در دل مردم به‌وجود بیاید که مثل خوره به‌جان ما افتاده است. ما تردید را بدترین مصیبت می‌دانیم و معتقدم که برای رفع تردیدها باید چاره‌ای اندیشیده شود که این کار در درازمدت امکان‌پذیر است.

 

این اظهارات هاشمی در حالی مطرح می شد که وی دقیقا در 28سال قبل از آن روز، یعنی 26تیرماه 1360  در مذمت ایجاد تردید بین مردم درباره انتخابات گفته بود:

 

همین گروه منافق - که امروز چهره ‏شان خوب شناخته شده - به عنوان یک شعار انقلابی که انتخابات آزاد نیست، درست شد. تحریمها بی ثمر بود و مردم همچنان ماندند و رأی دادند.

متأسفانه در مراحل بعد کسانی که مسؤول بودند، بوق مسؤولیت را در اختیار داشتند، از صدا و سیما حرف می‏زدند، روزنامه کثیرالانتشار در اختیار داشتند و به اسم رییس جمهور و مسؤولان دیگر حرف می‏ زدند، اینها با گروهک های منافق همصدا شدند و برای ملکوک کردن انتخابات (در حقیقت برای بیرون کردن مردم از صحنه و دلسرد کردن آنها) داد و فریاد بلند کردند.

آقای بنی ‏صدر، نسبت به دستگاه اجرایی که انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کرد، می‏ گفت خیلی خوب است، اما وقتی همان دستگاه انتخابات مجلس را برگزار کرد، می‏ گفت من قبول ندارم. تناقض بود؛ یک بام و دو هوا بود، اما هدف روشن است. اگر در هدف سوء شخص او تردید کنیم، در هدف مغرضانه جریانی که او سمبلش بود، هیچ نباید تردید کنیم.

ریشه و هدف اصلی این بود که به مردم بگویند این انتخابات بی‏ معناست، رأی شما درست نیست، شما رأی ندادید یا گول خوردید، یا به شکل دیگری ملکوک کنند. روی این قضیه بیش از یک جریان معمولی کار کردند و همه نیروهایشان را به کار بردند. خوشبختانه ضربات قاطع امام و هوشیاری مردم نگذاشت به این هدف شوم برسند. اگر می ‏رسیدند، خطرناک بود...

 

در ادامه کلیپی مقایسه ای از تناقض گویی های هاشمی می توانید ببنید:

 

دانلود کلیپ با حجم 20مگابایت

کلیپ سخنان مقایسه ای هاشمی در 26 تیر سال 60 و 26 تیر سال 88 به همراه سخنان روشنگرانه رهبر انقلاب

 

 

توضیح:

- فیلم بارگزاری شده در سایت آپارات به دلیل آنچه که داشتن توضیحات نامربوط بیان شده است، حذف گردید!

Untitled-1

کلمات کلیدی

  • 4 1

    حاج آقا نماد تناقضات هستند متاسفانه ... وقتی برای نیل به قدرت وجود انسان متزلزل می شود.

  • یاسر 4 0

    حاج آقا لطف کن ازخواب غفلت بیدار شو.این دم آخری چه مصیبت هایی داری با خودت به اون دنیا میبری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ارسال نظر

تریبون