تاریخ خبر: کد خبر: 7435

1800 کامیون‌دار مشهدی که تجلی رابطه صدیق امام و امت شدند/

ماجرای «جهاد حمل کالا» در سال 1362 چه بود؟ + عکس

از شهر مقدس مشهد نیز با همراهی مردم 1800 کامیون عازم «جهاد حمل کالا» شد. حالا پس از 32سال فرهنگسرای غدیر مشهد در پاسداشت آن واقعه جهادی و مردمی، کاروان نمادینی را در همان مسیر به حرکت در آورد.

به گزارش«قاصدنیوز»، پس از آنکه تعداد کشتی‌های منتظر تخلیه در بندرهای ایران به حدود 100عدد رسیده بود و این خود مشکلات زیادی را برای ترابری ایران به بار آورده‌بود. با اوج گرفتن بحران، گزارشاتی در زمینه وجود کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور در بنادر جنوبی و محدودیت شدید در زمینه حمل‌ونقل و انتقال آن‌ها به شهرها و مناطق جنگی از سوی مقامات وزارت راه و ترابری و وزارت بازرگانی به حضرت امام خمینی(ره) ارایه شد و رهبر کبیر انقلاب اسلامی نیز در سخنرانی خود در روز 26 آذر ماه 1362 با انفاس قدسیه خویش، ضمن اطمینان دادن به مردم در زمینه وجود مایحتاج عمومی به مقدار مورد نیاز در بنادر جنوب، کامیون‌داران کشور را به مشارکت در تخلیه هرچه سریع‌تر بنادر فراخواندند.

 

کاروان اعزام کامیون

در پی صدور فرمان تاریخی امام راحل، کامیون‌داران، رانندگان و مؤسسات و انجمن‌های صنفی آمادگی خود را برای مشارکت در بسیج تخلیه بنادر اعلام کردند و معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و ترابری وقت نیز با ایجاد ستاد تخلیه کالا از مبادی ورودی، مدیریت مؤثری را در زمینه هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط برای برنامه‌ریزی پهلوگیری کشتی‌ها، تأمین و به‌کارگیری تجهیزات و عوامل تخلیه و بارگیری در اسکله‌ها، افزایش ساعات کار گمرکات و بنادر و ارایه خدمات موردنیاز کامیون‌داران به‌عمل آورد. در نهایت با درایت حضرت امام(ره) و فداکاری، ایثار و تلاش شبانه‌روزی دست اندرکاران حمل‌ونقل، مشکل تجمع کالاهای وارداتی و نوبت‌های طولانی تخلیه کشتی‌ها در بنادر کشور حل شد.

 

14 سال پس از زمان صدور فرمان امام راحل، در سال 1376 به پیشنهاد وزارت راه و ترابری وقت و برای آگاه‌سازی هرچه بیشتر جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل‌ونقل، روز 26 آذر ماه از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان روز حمل‌ونقل تعیین شد.

 

از شهر مقدس مشهد نیز با همراهی مردم 1800 کامیون عازم «جهاد حمل کالا» شد. حالا پس از 32سال  فرهنگسرای غدیر مشهد در پاسداشت آن واقعه جهادی و مردمی، کاروان نمادینی را در همان مسیر به حرکت در آورد.

 

مدیر فرهنگسرای غدیر مشهد با بیان اینکه این موضوع برای ما از ابعاد مختلف اهمیت داشت، افزود: رابطه امام و امت، اقتصاد مقاومتی و حضور کامیون داران مشهدی که به پیام امام (ره) لبیک گفتند و نگاهی که فرهنگسرای غدیر به اصناف دارد موجب شد تا این حرکت هویتی را انجام بدهیم.

کاروان اعزام کامیون

مدیر فرهنگسرای غدیر با بیان اینکه برگزاری همایش ها آن چنان بازخوردی ندارد، گفت: تصمیم گرفتیم که کار تبلیغاتی جدی تری در این خصوص انجام بدهیم، به همین منظور کاروان جهاد حمل کالا از همان مسیری که در سال 1362 و در زمان دفاع مقدس این کاروان ها بدرقه می شدند را به حرکت درآوردیم.

 

وی با بیان اینکه هماهنگی های زیادی با نهادهای مربوطه برای حرکت این کاروان داشتیم، تصریح کرد: 50 دستگاه انواع کامیون، اتوبوس، مینی بوس و وانت بارها از مدل های مختلف حوزه ترابری در این حرکت نمادین به صورت داوطلبانه حضور داشتند.

کلمات کلیدی

  • عمارنامه 0 0

    درگاه انعکاس پیوندهای سایبری حزب الله
    با سلام و احترام؛ مطلب شما در پایگاه اینترنتی "عمارنامه" منتشرگردید.
    http://www.ammarname.ir/node/149269
    ما را از بروزرسانی خود آگاه
    و با ارسال «لینک» مطالب و تولیدات خود، شیوه ای متفاوت از حضور در فضای مجازی را تجربه کنید.
    *اینجا پیوند خود را معرفی نمایید: www.ammarname.ir/node/26
    «کانال تلگرامی عمارنامه»، هر روز در جریان اخبار و مطالب برگزیده وبسایت های ارزشی قرار بگیرید
    همین الان عضو شوید: https://telegram.me/ammarnameir
    ارتباط با ما؛
    http://ammarname.ir -- ammarname@gmail.com

ارسال نظر

تریبون