به گزارش قاصدنیوز به نقل از رسا، حجت الاسلام محمد جواد نظافت، مبلغ و خطیب حریم مطهر رضوی و مفسر نهج البلاغه، در ادامه سلسله نشست های سبک زندگی اسلامی در کلاس های نهج البلاغه که صبح امروز پانزدهم تیر در مکان سالن همایش های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: جهاد دژ مستحکم خداوند است.
وی در این جلسه در راستای حکمت های 84 تا 87 مصحف شریف نهج البلاغه را در سبک زندگی اسلامی تشریح کرد و افزود: ملتی که اهل مبارزه است و در مقابل دشمن سر فرود نمی آورد هرچقدر هم کشته و زخمی بدهد پایدارتر است و تامدت ها خود را مصون از حملات بعدی دشمنان داشته است.
ایران بعد از هشت سال دفاع مقدس مایه امید مسلمانان شده است
حجت الاسلام نظافت، وضعیت کنونی نظام جمهوری اسلامی را وضعیتی شبیه به مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین خواند و بیان کرد: آمریکا و اسراییل با هدف حمله به ایران، عراق و افغانستان را تصرف کردند اما به ضرر آنها تمام شد چرا که هم اکنون ما بعد از دوران دفاع مقدس مایه امید مسلمانان جهان هستیم.
مبلغ و خطیب حریم مطهر رضوی تاکید کرد: اگر خداوند بخواهد ملتی را زنده نگه دارد هیچ ابرقدرت و استکباری نمی تواند آن را از بین ببرد همچون نسل پیامبر(ص) علیرغم نداشتن فرزند پسر یا کثرت بشریت از بازماندگان کشتی نوح که پیام هردو این حکمت های تاریخی امید به رحمت الهی و استواری است.
بنابر اظهارات وی، دشمنی که به هواپیمای مسافربری حمله می کند و صدها زن و کودک را می کشد دشمنی نیست که رحم داشته باشد و با نشان دادن نقاط ضعف ما عقب نشینی کند بلکه حملات خود را تشدید می کند بنابراین از محدودیت و انزوا در مسیر هدایت نباید ترسید چرا که پیروزی با جمعیت نیست بلکه با خداست.
حجت الاسلام نظافت همچنین در تشریح حکمت های 85 و 86 نهج البلاغه، بر دروغ به عنوان دروازه گناهان کبیره و ادعای علم علیرغم نادانی به عنوان تباه کننده اعتبار فرد و اثرات زیان بار اجتماعی آن تاکید ورزید و افزود: عبرت گرفتن از تجارب موسفیدان عالم و آگاه باید سرلوحه جوانان نیرومند و قدرتمند قرار بگیرد تا ثمره ای شیرین داشته باشد.
مفسر کلام امیر المؤمنین(ع)، با استناد به روایت ائمه، فضیلت عبادت جوان بر عبادت پیر را همچون فضیلت پیامبر بر مردم عادی دانست و خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی را جوانان 18 تا 25 ساله تحت تدابیر و فرماندهی رهبر کبیر انقلاب امام خمینی اداره کردند و به پیروزی رسیدند.
وی در حکمت 87 نهج البلاغه، ناامیدی را گناه کبیره برشمرد و افزود: بنابر روایات ائمه معصوم و احادیث مستند هر کس چهار چیز دارد چهار چیز دیگر هم در کنار آن دارد: دعا همراه با اجابت، توبه همراه با قبولی، استغفار همراه با مغفرت و شکر همراه با ازدیاد نعمت یعنی ترس و امید باید همزمان با هم باشد.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-799
ارسال نظر