به گزارش قاصدنیوز به نقل از خبرگزاري موج، در سومين نشست از سلسله نشستهاي مشاوره گروهي تشكلي که با حضور مديران و فعالان تشکلهاي شاخص فرهنگي مشهد برگزار شد، علي سهيلي از کارشناسان مسائل فرهنگي در اين نشست به تبيين و تحليل کار تشکيلاتي و آسيبهاي پيش رو از منظر رهبري پرداخت و اظهار داشت: گفتمان سازي و ترويج گفتمان انقلاب اسلامي در بستر تشكلها از جمله تأکيدات رهبري است.
وي با اشاره به مربع مفهومي نامگذاري و شعار سال و جايگاه فرهنگ و اقتصاد و عزم ملي و مديريت جهادي، تأکيد کرد: در اين مربع اقتصاد فوريت است اما؛ فرهنگ اولويت است .
سهيلي، «پشت كردن به انقلاب»، «يأس و نا اميدي»، «منزوي شدن»، «رفتار تكفيري»، «افراط و تفريط»، «نفوذ دشمن»، «ظلم به ديگران» و «نگرش منفي به انقلاب» را از جمله آسيبهاي عمده اي برشمرد که از منظر رهبري تشکلهاي فرهنگي را تهيديد مي کند.
در ادامه اين نشست حجت الاسلام طه طلوع مدير موسسه فرهنگي تربيتي مكتب الوحي اظهار داشت: تشکل و کار تشکيلاتي از منظر رهبري جزء مباحث مهم و بنيادين مي باشد که نيازمند آن است با ريز موضوعات از سوي تشکلها و جلسات مشاوره تشکلي مورد بررسي قرار گيرد و نتايج آن به صورت مکتوب در اختيار تشکل ها و فعالان عرصه فرهنگي قرار گيرد.
در ادامه اين نشست آرانيان از فعالان فرهنگي و مديران پيشكسوت فرهنگي و تشكلي گفت: استفاده از مجموعه اسناد بالادستي براي تهيه نقشه راه تشكل ها و به ويژه فرمايشات مقام معظم رهبري امري ضروري است. اين فرمايشات در بين متوليان فرهنگي و برخي از مسوولان همچنان غريب مانده است و حتي برخي از مديران و متوليان از مجموعه هاي تشكلي در اين زمينه عقب تر هستند.
وي ابراز داشت: مدل حمايت، مشاركت و تعامل مجموعه ها در چارچوب اين اسناد و فرمايشات رهبري بايد به گونه اي باشد كه ذات مستقل و هويت مردمي تشكل ها حفظ شود و اين حمايت ها مانع بروز خلاقيت و تحرك و پويائي خودجوش تشكلها نشود.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-833
ارسال نظر