به گزارش «قاصدنیوز»، محمدعلی منفرد در سال 1333 در روستای حاجیآباد از توابع تبادکان مشهد به دنیا آمد. در 6 سالگی پدر خود را که کشاورز بود، از دست داد. پس از این اتفاق تا دوم دبیرستان به تحصیل پرداخت و به علت نبودن مقطع بالاتر برای ادامه تحصیل، بهناچار مشغول کار شد.
از کودکی با شور و اشتیاق در مراسم مذهبی و سیاسی شرکت و دارای اخلاق حسنه بود. با اربابان روستاها اختلافنظر داشت. چندین نوبت دستگیر شد و شبها را در پاسگاه ژاندارمری گذراند و مورد ضربوجرح مزدوران رژیم پهلوی قرار گرفت.
در سال 1354 ازدواج کرد و حاصل آن یک فرزند پسر بود که در روز شهادت او یک سال و هشت ماه داشت. مدتی را در کارخانه قند مشغول به کار بود و پسازآن به جوشکاری میپرداخت.
با اوجگیری انقلاب فعالیتهایش بیشتر شد. در روز جمعه سیاه تهران هم در صحنه مبارزه حضور داشت و این تجربه در بازگشت به مشهد عزم او را در مبارزه راسختر کرد. برای مدتی به رشت رفت و در آنجا نیز مبارزه خود را ادامه داد. پس از دو ماه به مشهد بازگشت. در فعالیتهای انقلابی مشهد نیز حضوری فعال داشت.
23 آذرماه 1357 نیروهای رژیم در پاسخ به تحصن پزشکان، به بیمارستان امام رضا علیهالسلام و بخش اطفال آن حمله که منجر به شهادت 3کودک و زخمی شدن حدود 30نفر از کادر پزشکی این بیمارستان شده بود. وی نیز همگام با دیگر مردم وقتی از این خبر مطلع شد خود را برای کمک و مقابله با عوامل شاه به معرکه رساند که مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم پهلوی قرار گرفت و مجروح شد. تلاش پزشکان برای مداوای او مؤثر واقع نشد و 2 روز بعد به شهادت رسید.
همسرش میگوید: وقتی به ملاقات محمد رفتم مدام میگفت از من راضی باش و بعد که پرسیدم چه شده محمد که اینطوری شدی؟ سراغ آیتالله مرعشی را از من گرفت چراکه محمد خود را سپر قرار داده بود تا گلوله به آیتالله مرعشی اصابت نکند. روز بعد از شهادت ازیکطرف برف زیادی آمده بود و از طرف دیگر رژیم مانع بود، به همین دلیل دو روز بعد از شهادت او را با شکوه بسیار که تا آن زمان بهجز تشییعجنازه علما کسی با این جمعیت تشییع نمیشد، از بیمارستان امام رضا علیهالسلام تشییع شد و پس از طواف در حرم مطهر امام رضا (ع)، در قطعه اول شهدا بلوک 12 بهشت رضا علیهالسلام به خاک سپرده شد.
http://www.ghasednoor.ir/fa/tiny/news-9082
ارسال نظر